Fira de la ratafia a Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners celebra la 37a edició de la Festa de la Ratafia, una festa tradicional molt arrelada a la població. Com és habitual, l´esdeveniment oferirà als visitants no només la possibilitat de degustar les millors ratafies locals i productes derivats, sinó també un bon grapat d´activitats d´oci per a tothom.

Fira dels Playmobil al Palau de Fires de Girona

Els icònics clicks de Playmobil tornen per tercer any consecutiu a Girona per seguir estimulant la imaginació i la creativitat dels nombrosos seguidors de la joguina alemanya, creada per Hans Beck l´any 1974. La Fira de Playmobil celebra la seva tercera edició entre dissabte i diumenge al Palau de Fires. A més de tenir l´oportunitat de comprar figures i altres complements, els visitants podran contemplar enguany diorames espectaculars com el «World map» del luxemburguès Cedric Evrard o la ciutat de «Rovaniemi» de l´alemany Michael van Hove «MacGayver», que visitarà Girona per tercera vegada consecutiva.

Festa de Sant Martí a Palafrugell

- A les 12 del migdia, a la Plaça Nova, audició de sardanes a càrrec de la cobla Vila de la Jonquera.

- A 2/4 de 7 de la tarda, al Teatre Municipal, vetllada artística i musical «Anem a rosegar».

- A les 8 del vespre, a l´església de Sant Martí, missa solemne i concert coral a càrrec de la Coral Mestre Sirés.

Bàscara es promou a través del teatre i dels formatges

Per tercer any consecutiu, Bàscara uneix el món del formatge i el del teatre de la mà d'una mostra i una fira oberta a tothom. Es fa aquest dissabte i diumenge i, entre les novetats d'enguany, destaca la incorporació d'espectacles musicals en directe que serviran per amenitzar les activitats al carrer.

La Fira d'Aus de Camallera exposa més de dos mil exemplars

Camallera acull, aquest dissabte i diumenge, una nova edició de la Fira Internacional d'Aus,que, amb els anys, ha esdevingut un referent d'àmbit nacional en l'exposició d'aus ornamentals. Aquesta fira, organitzada per l'Associació d'Amics de les Aus (Giroca), es destaca per la divulgació de les races d'aus autòctones catalanes i amb nombrosa participació d'expositors d'arreu de l'Estat espa­nyol i altres països europeus. La fira, que atrau sempre públic eminentment familiar i altres visitants interessats en aquest món avícola, obre les portes a les 10 del matí i s'allarga fins a les 7 de la tarda, ambdós dies.

Jay-Jay Johanson a l´Auditori de Girona

A les 7 de la tarda a la Sala de Cambra de l´Auditori de Girona, el músic suec Jay-Jay Johanson presenta «Opium». A més d´establir un diàleg amb treballs anteriors, com el mateix Whiskey, Spellbound o Tatoo, i comptar amb col·laboracions de vells amics com Robin Gulthrie de Cocteau Twins entre d´altres. Preu: 18 €

Maria Arnal i Marcel Bagés al Teatre Municipal de Girona

A les 6 de la tarda al Teatre Munipal de Girona, Maria Arnal i Marcel Bagés tanquen la gira de presentació del seu aclamat àlbum «45 cerebros y 1 corazón», primer disc del duo format per la cantant i el guitarrista, un homenatge a la memòria i l´oblit que els va fer mereixedors del darrer premi Ciutat de Barcelona. Preu: 16 € / 24 €