Diàleg entre robots i humans

Diàleg entre robots i humans

A la Sala Planeta de Girona . De divendres 23 a diumenge 25

Un robot amb la veu i el cos de l'escriptor Thomas Melle. Aquest és el protagonista d'Uncanny Valley, un espectacle del prestigós col·lectiu alemany Rimini Protokoll -que arriba per primera vegada a Temporada Alta- que vol reflexionar sobre la relació entre homes i màquines. Què passa quan es fa una còpia d'una persona? Les còpies i els originals competeixen o s'ajuden entre si? El títol d'Uncanny Valley prové, de fet, d'una hipòtesi en el camp de la robòtica que afirma que, quan les rèpliques robòtiques s'acosten massa a l'ésser humà, causen rebuig i desconfiança.

Proposta familiar amb "L'endrapasomnis"

Teatre de Lloret . Diumenge 25

Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis del país, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l'Endrapasomnis serà la solució...

Espectacle musical solidari

Espectacle musical solidariTeatre Municipal de Roses . Diumenge 24

La companyia Kiddy Musics protagonitza aquest diumenge el XVI Concert solidari de la Fundació Roses contra el càncer. Un espectacle familiar, divertit, ple de cançons, ball i energia, construïts amb diferents peces dels musicals més premiats: Annie, Somriures i llàgrimes, Mary Poppins o Singing in the rain.

Blaumut al concert de final de gira

Blaumut al concert de final de giraSala Montsalvatge de l'Auditori de Girona . Diumenge 25

Els Blaumut tanquen aquest diumenge la gira de presentació d'Equilibri, el seu tercer disc. La formació catalana de folk i pop ha preparat per a aquest final de gira un concert pensat per al públic familiar, amb un repertori on repassarà la seva trajectòria i s'acomiadarà del públic abans d'emprendre un descans.

Cercavila amb Bufant Fort Street Band

Des del carrer Nou de Girona - Dissabte . 24

La banda gironina Bufant Fort Street Band faran aquest dissabte una cercavila d'animació amb la banda de vent i percussió Bufant Fort. El recorregut començarà al carrer Nou, passarà pel carrer de Santa Clara, plaça de Santa Susanna, plaça de Josep Pla i acabarà al carrer Nou. En aquesta cercavila de tardor estrenaran noves coreografies del seu espectacle.

Música amb l'òpera "Llull"

Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona . De divendres 23 a dissabte 24

Francesc Cassú, director de La Principal de la Bisbal i de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, l'escriptor Jaume Cabré, autor de Jo confesso, i el director d'escena Xavier Albertí s'han aliat per crear Llull, una òpera en un pròleg i dos actes que gira al voltant d'una de les figures cabdals de la literatura catalana.

Concert del Niño de Elche

El Canal de Salt . Dissate 24

Revolucionari, conceptual, subversiu, anàrquic, experimental, dissident, transgressor. Niño de Elche arriba amb Antología del cante flamenco heterodoxo, un trencaclosques dels diferents «palos flamencos» que reinventa per crear un nou imaginari en el qual conviuen totes les eclèctiques influències musicals.

Dansa "Intro" d'Ozorio Danza

Teatre Municipal de Banyoles . De dissabte 24 a diumenge 25

Osorio Danza proposa aquest cap de setmana, a Banyoles un viatge introspectiu de cada un dels artistes cap al seu àlter ego, amb l'ús de la pròpia tècnica, però d'una manera intuïtiva. Cada un dels personatges escollirà un vestuari i un attrezzo que els pugui situar en un estat mental que els permeti expressar l'inconscient.

Dansa i hip-hop en un espectacle

Al Casino de Girona . Diumenge 25

Espectacle Liov dins el Festival Temporada Alta. És una peça híbrida entre la dansa contemporània i el hip-hop. Diego Sinniger i Kiko López parlen de reprimier emocions, de totes les formes d'agressió, intel·lectual, emocional i física. Una coreografia de contacte que ens confronta amb les diferents formes de violació de la llibertat individual i de la identitat.