Espolla celebra la Fira de l’Oli i l’Olivera

El municipi d’Espolla celebra aquest cap de setmana la 23a edició de la Fira de l’Oli i l’Olivera. Un esdeveniment que, a més de descobrir als visitants els secrets de la producció de l’oli, oferint també la possibilitat de comprar productes locals, proposa també activitats paral·leles com visites guiades, teatre o música en directe.

El Pare Pelegrí comença la seva ruta per complir amb el vot

Centenars de caminants acompanyen al Pare Pelegrí de Tossa de Mar en el seu trajecte fins a l’església de Sant Sebastià, a Santa Coloma de Farners, en l’acompliment del vot que la vila marinera feu al segle XVI per lliurar-se de la pesta. A primera hora del matí sortirà de Tossa per complir amb el seu vot i arribar quan s’amagui el sol a Santa Coloma.

Concert de l’Orquestra Simfònica de Düsseldorf a l'Auditori de Girona

A les 7 de la tarda a l’Auditori de Girona, concert a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Düsseldorf, sota la direcció del mestre Ádám Fischer, l’orquestra presentarà en directe la monumental i dramàtica Novena Simfonia de Mahler que està en mans, doncs, d’intèrprets de màxima garantia. Preu: de 26 € a 73 €

Cinema per als més petits

-A les 12 del migdia al Cinema Truffaut, projecció de la pel·lícula «Ernest & Celestine: contes d'hivern», dins el cicle Le Petit Truffaut.

- A les 5 de la tarda al Teatre Principal d'Olot, projecció de la pel·lícula «La Ventafocs».

Festa de Palau-Sacosta - Celebració de la Festa de Sant Antoni.

- A les 11 del matí, ofici solemne a l’església parroquial de Sant Miquel.

- A 2/4 de 12 del migdia, concentració dels animals al carrer de l'Església de Sant Miquel per a la benedicció.

- A 3/4 de 12 del migdia, desfilada i benedicció dels animals. Seguidament, els nens que vulguin podran fer una passejada amb poni.

- A les 12 del migdia, a la plaça de l'Església, sardanes amb la cobla La Bisbal Jove. A la mitja part, es farà la tradicional subhasta de peus de porc i una rifa.

Festa de Sant Sebastià a Sant Pere Pescador

- A les 11 del matí, Missa amb acompanyament de la Coral Castellonina.

- Tot seguit, a la Plaça Major, sadanes amb la Cobla Ciutat de Girona.

- A les 6 de la tarda, al centre cívic, concert i ball amb la Principal de la Bisbal.

Firatast a Fira de Girona

El Palau de Fires de Girona tanca avui una nova edició del Firatast. Mitjançant l'intercanvi de tiquets, es poden tastar en aquesta 25a edició un total de 300 propostes gastronòmiques. Més de 40 expositors ofereixen una àmplia oferta gastronòmica pensada per a tots els paladars. Es pot desgustar des de cuina tradicional fins a exòtica, argentina, basca i asiàtica.