15 de febrer de 2019
15.02.2019
Diari de Girona

Les propostes pel cap de setmana

El Festival del Circ, el FiPORC de Riudellots o la Fira de la Ceba i el Calçot són algunes de les propostes per sortir de casa aquest cap de setmana

15.02.2019 | 12:19
Les propostes pel cap de setmana

Festival del Circ

Girona, dissabte 16 i diumenge 17
El Camp de Mart de la Devesa de Girona acull, fins al pròxim dimarts dia 19, la vuitena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or. La Gran Carpa acollirà dues funcions més. Al llarg d'aquests dies, una vuitantena d'artistes arribats d'una dotzena de països oferiran 24 atraccions mai vistes a Europa i es comptarà amb la participació de les principals companyies de circ d'arreu del món. El Festival es reparteixen en dos espectacles de selecció anomenats Blau i Vermell i totalment diferents. Alhora que els artistes actuen, són puntuats per un jurat de directors d'importants circs que decideixen els premis oficials de l'esdeveniment.

Fira. FiPORC

Riudellots de la Selva, dissabte 16 i diumenge 17
El porc agafa el protagonisme aquest cap de setmana a Riudellots de la Selva. Durant tot el cap de setmana es duran a terme degustacions, tallers, exposicions i tot d'activitats relacionades amb el procés de matança i elaboració d'embotits i el porc. Enguany també es podrà visitar una mostra d'oficis antics, es podrà tastar una punxa de tres botifarres de 3 gustos diferents i diferents actuacions. Dissabte i diumenge, a partir de les 9 a diferents espais del municipi.

Gastronomia. Fira de la Ceba i el Calçot

Vila-Sacra, diumenge 17
El municipi alt empordanès celebra la 16a Fira de la ceba i el Calçot amb el concurs de menjar calçots com a principal acte. També es podrà trobar una mostra gastronòmica, exposicions i activitats relacionades amb els calçots i la ceba.

Gastronomia. Street Food Winter

Llançà, dissabte 16
La quarta edició de l'Street Food Winter de Llançà se celebra dissabte a l'envelat de la Vila, per iniciativa dels restaurants de la població amb la col·laboració de l'Àrea de Turisme. Es podran degustar 16 tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà, amb les actuacions musicals de Kodjo Senyo Quartet, Strawberry Friends i Il Duo al Pesto.

Música. Kids from Mars

Teatre de Blanes, dissabte 16
Kids from Mars és una banda molt jove nascuda a Blanes i formada per l'Óscar i en Roger, que amb només 15 anys ja es presenten en societat amb dos primers singles August i The Words I Already Said. Dues cares d'una mateixa moneda d'un duet que promet per la seva energia i maduresa musical.

Teatre. «Joan Pera, Capri»

Teatre Municipal de Banyoles, diumenge 17
Joan Pera, Capri recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor, humorista català Joan Capri, com El pobre González, Nàufrags, El matrimoni i El maniàtic, entre altres. La ironia amable però incisiva de Joan Capri el van convertir en una caricatura del català urbà mitjà que va fer riure diverses generacions.

Espectacle. «Forever»

Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona, dissabte 16
El mite de Michael Jackson reviurà aquest dissabte a Girona amb Forever, l'únic espectacle arreu del món que han avalat tres membres de la família del desaparegut rei del pop. A més d'oferir un intens recorregut pels seus grans èxits, aquest és un espectacle que rendeix homenatge als seus balls i la seva figura.

Circ. «Instarsi»

Teatre Principal de Girona, diumenge 17
Quatre acròbates que s'observen, s'estudien, que xoquen, es llencen els uns als altres, i ens transporten així a la seva faràndula metafòrica: trobades, rivalitats, proeses, caigudes, preses de poder, seducció, manipulacions, un «intarsio» fet de fragments de vida que són un mirall de les relacions humanes.

Teatre Musical. «Troia...»

Teatre Municipal de Roses, diumenge 17
Troia, una veritable odissea! és un espectacle polifonicoteatral a partir dels relats de La Ilíada i L'Odissea en què els 30 intèrprets de Cor de Teatre proposen al públic viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d'aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea.

Teatre. «Mort a les cunetes»

La Planeta de Girona, dissabte 16 i diumenge 17
David Pintó i Joan Valentí firmen Mort a les cunetes, una adaptació del llibre amb el mateix títol d'Albert Fàbrega i el Diari d'un emboscat de Jaume Ollé. El muntatge narra la història de «La Fossa de Can Maçana o els Fets de Súria»: l'afusellament de vuit republicans, civils, la nit del 9 de febrer de 1939.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook