Botiga al carrer a Platja d'Aro

Els comerços prenen els carrers de Platja d'Aro per a oferir la moda, complements i altres productes a uns preus immillorables. Una oportunitat perfecte per a comprar a Platja d'Aro i trobar les millors ofertes.

La matança del Porc a la Cellera de Ter

El municipi de la Cellera de Ter rememorà aquest diumenge la tradicional Matança del porc amb un dinar de germanor que anirà acompanyat d'un grapat d'activitats. Unes 200 persones voluntàries prepararan el dinar amb ingredients propis de la festa i de la gastronomia de la Cellera. També hi haurà fira de brocanters i artesans, gegants i grallers i sardanes.

Carnaval

Tot i que molts de pobles ja han enterrat la sardina i han dit adeu als seus Carnestoltes, encara queden rues i actes de carnaval! De la Bisbal d'Empordà, Caldes, Llagostera o Olot son alguns dels municipis que estan de festa aquest dies. Serà un cap de setmana farcit d'emocions, en el qual les disfresses més originals i les clàssiques, la música festiva, els balls, la gresca i un bon grapat d'activitats paral·leles faran gaudir petits i grans. Consulta tots els actes al nostre especial de Carnaval.

Projecció d'«El rostre pàl·lid» a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles

Projecció del migmetratge El rostre pàl·lid de Buster Keaton, a les 10, amb música jazz, latin, swing o bebop en directe interpretada pel December Quintet. La pel·lícula és un clar exemple de comèdia muda en la qual la gestualitat dels personatges mostra tot allò que l'espectador necessita saber per entendre-la.

«Txema, The Postman» al Teatre Principal d'Olot

Un sobre que amaga màgia. Ja ha arribat el carter! I amb correspondència per entregar. Diuen que és l'únic que ha repartit paquets i cartes a més de vint països dels cinc continents: n'ha portat a la reina d'Anglaterra, al Papa, a diferents presidents de la Casa Blanca i a sultans de l'Orient Llunyà. Viatja sol. Al Teatre Principal d'Olot a les 5 de la tarda.

Orquestra Teatre Mariinsky a l'Auditori de Girona

El retorn a l'Auditori de Girona de l'Orquestra del Teatre Mariinsky i Valery Gergiev, a les 7 del vespre, no per recurrent deixa de ser un fet extraordinari. En aquesta ocasió, i en col·laboració amb l'Orfeó Català, es presenten amb una de les grans obres de la història de la música: la cantata Alexander Nevsky de Serguei Prokófiev.