Fira d'Embotits de la Garrotxa a Olot

Dissabte 16 i diumenge 17, a partir de les 10h

Torna una nova edició de la Fira de l'Embotit d'Olot amb l'objectiu de prestigiar aquest producte i el seu productor i, al mateix temps, donar a conèixer el món de l'embotit artesà. Prop d'una setantena de parades d'alimentació s'instal·laran al Passeig d'en Blay oferint la possibilitat de tastar i comprar productes.

Una missió secreta a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona

Diumenge 17, 12h

La companyia El somni del Drac presenta L'agència secreta de les paraules, un espectacle que acosta la glosa al públic familiar. L'Agència busca un nou agent per al departament SPA (Servei de Paraules Aparellades). La Diana i en Ramon aspiren a ocupar aquesta vacant però hauran de passar unes proves molt exigents.

«Les Clinck» de Les Bianchis al Teatre Municipal de Banyoles

Diumenge 17, 12h i 17h

Les Clink són les encarregades de trobar resposta a totes les preguntes. Qualsevol pregunta que us feu va directament a Les Clink. Però un dia n'arriba una que no té resposta fàcil i això les posarà a prova. Hi ha respostes per a totes les preguntes? Aquesta és la divertida proposta de la Cia. Les Bianchis per al públic familiar.

«Estómac» de Clara Peya a la Sala El Torín d'Olot

Diumenge 17, 18h

Amb una potent posada en escena i música a cavall entre el jazz, el pop i l'electrònica, Estómac és un espectacle capaç de captar l'atenció de qualsevol i fer aixecar tot l'auditori per aplaudir. Un concert amb molt de missatge però també amb una música melòdica, fresca, i una agradable sonoritat que el fa ideal perquè en pugui gaudir tothom.

Gran Cavallada a Peralada

Diumenge 17, a partir de les 10h

Cada any Peralada organitza una concentració de genets, cavalls i carruatges i fan una passejada pels carrers del poble. Una festa indispensable per a tots els amants del món del cavall.

Com a cloenda es fa una demostració de doma i un dinar popular per als assistents al Centre Social.

XIULA presenta «Dintríssim» al Teatre de Bescanó

Diumenge 17, 12h

Els XIULA presenten el seu nou disc DINTRÍSSIM en un espectacle interactiu d'animació on es barrejaran els seus clàssics "Verdura i Peix" o "Polls" amb la nova fornada de cançons que s'originen en aquest viatge a l'interior del cos humà. Un recorregut salvatge per estils musicals molt variats amb cançons que treballen valors de manera divertida i crítica. Meditant amb un mantra, trapejant contra el bullying o ballant al ritme del Sucre, aquests músics-educadors us conviden a l'espectacle familiar del futur.

1a Fira del Col·leccionisme Playmobil a Blanes

Dissabte 16 i diumenge 17, a partir de les 10.30h

El Passeig del Mar de la localitat selvatana quedarà envait tot el cap de setmana per els ninots Playmobil. La primera fira de col·leccionisme Playmobil presenta diferents activitats, com parades de col·leccionsites, tallers de creativitat i inflables.

Campionat de Hip-Hop a Fontajau

Diumenge 17, a partir de les 10h

El pavelló de Fontajau acollirà un any més diumenge el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona. La prova, que enguany arriba a la dinovena edició, es realitzarà entre les 10 del matí i les 6 de la tarda. Està previst que hi participin unes 900 persones procedents de 18 escoles de ball. L'activitat començarà amb la categoria més petita, la prebenjamina, i acabarà amb la categoria professional, dirigida a professorat, i Prèmium, destinada a pares i mares. En total, les persones participants competiran en dotze categories diferents i hi haurà un total de 99 actuacions.