Després de desbordar Girona amb el ja tradicional concert inaugural a la terrassa de l'Oficina de Turisme, amb Oques Grasses, aquesta cap de setmana arrenca la programació del Festival Strenes, que està vivint la millor arrancada de la seva història amb un 60% de les entrades venudes a la majoria de concerts.

Aquest cap de setmana són 6 les propostes que el festival ens porta, des d'artistes consolidats com Pedro Guerra o Eagle Eye Cherry fins a novells, com Alfred Garcia.

Divendres 5 d'abril

Alfred Garcia a l'Auditori, 21 h

L'ex concursant d'Operación Triunfo estrena a Catalunya la gira de presentació del seu disc «1016». Les entrades estan exhaurides des de fa setmanes.

Pedro Guerra al Teatre Municipal, 21 h

Coincidint amb la reedició del seu disc de debut «Golosinas», el canari portarà a l'escenari del Teatre Municipal les millors peces de l'àlbum.

Joan Rovira i Bipolar a l'Auditori del Centre Cultural La Mercè, 22 h

Joan Rovira presentarà en exclusiva al festival Strenes el seu tercer disc. Tot seguit, els gironins Bipolar tancaran la nit amb el seu directe festiu i alegre.

Dissabte 6 d'abril

Andrea Motis a l'Auditori, 21 h

La cantant catalana presenta el seu nou disc «Do outro lado do azul», un homenatge a un dels països que més l'ha influït musicalment: Brasil.

Eagle Eye Cherry al Teatre Municipal, 21 h

L'artista internacional conegut per èxits com «Save Tonight» o «Falling in love Again» torna a Catalunya després de 14 anys per a presentar el seu últim àlbum Streets of You.

Dr. Prats a la Mirona, 23 h

El popular grup Dr. Prats inicia la gira «Avui lluny és més a prop», per a veure la posada en escena del seu àlbum d'estudi Venim de Lluny.