El segon cap de setmana del Festival Strenes arriba a Girona amb 7 concerts que ompliran la ciutat de música. La música catalana serà la gran protagonista amb els concerts d'Els Catarres, l'Elèctrica Dharma o l'Últim Indi.

Divendres 12 d'abril

Els Catarres a l'Auditori, 21 h

Els Catarres presenten el seu nou espectacle «Totes les nostres cançons parlen de tu», un format íntim amb quartet de corda, on el grup intentarà apropar-se encara més al públic. El grup segueix recollint èxits allà on va, a l'Strenes ja ha penjat el cartell d'entrades exhaurides.

Elèctrica Dharma al Teatre Municipal, 21 h

L'històric grup català presenta el seu nou disc «Flamarada», 25è àlbum d'estudi de la banda. L'Strenes serà la primera oportunitat de veure el directe d'aquest nou disc, i de ben segur que faran aixecar de la cadira a tots els assistents al Teatre Municipal, on queden poques localitats disponibles.

The Manil-las a l'Auditori C.C. La Mercè, 22 h

El trio format per Maika Manila (Makovski), Mariana Manila (Pérez) i Olaia Manila (Bloom), va néixer de casualitat per a fer una versió del tema «She's got the power». D'aquella trobada en va sortir aquest nou projecte de rock explosiu amb tocs de Punk amb un directe potent.

Xarim Aresté a l'Auditori C.C. La Mercè, 23.30

El músic de Flix presenta a Girona i a Catalunya el seu nou treball anomenat «El nus i altres mons». En aquesta gira es viurà l'amor de des del carnal i material fins a l'essencial. Aquest concert és gratuït.

Dissabte 13 d'abril

L'Últim Indi al Teatre Municipal, 21 h

Després de deixar Els Amics de les Arts, Eduard Costa va anunciar la seva carrera en solitari sota el nom de l'Últim Indi. Aquesta nova proposta veurà la llum de manera oficial al Festival Strenes aquest dissabte.

Rosana a l'Auditori, 21 h

Rosana estarà acompanyada tan sols de la seva guitarra en la gira «Como en casa», un format acústic i senzill, on el públic escollirà el repertori de la nit.

Pavvla a l'Auditori C.C. La Mercè, 22 h

Pavvla s'ha convertit en la proposta indie més important de l'escena catalana. Amb el seu nou treball «Secretly hoping you catch me looking», s'ha consolidat al país i internacionalment, on cada vegada sona amb més força. Arriba aquest dissabte a Girona amb el seu directe potent.