07 de juny de 2019
07.06.2019
Diari de Girona
Literatura. Fira del llibre de Madrid

«Pequeña & Grande» supera els dos milions d'exemplars venuts a tot el món

07.06.2019 | 00:12
«Pequeña & Grande» supera els dos milions d'exemplars venuts a tot el món

Coco Chanel, Frida Kahlo, Audrey Hepburn, Agatha Christie, Marie Curie, Ella Fitzgerald, Anne Frank. Grans dones de la història que, amb el seu exemple la seva intel·ligència i la seva valentia, inspiren i diverteixen els més petits. Poques vegades un fenomen editorial nascut i pensat a Espanya traspassa fronteres amb tant èxit com ho fa en l'actualitat la col·lecció «Pequeña & Grande» d'Alba Editorial. Traduïts a vint idiomes i publicats en una vintena de països, aquests llibres infantils han superat ja els dos milions d'exemplars venuts a l'estranger, dels quals 1,5 milions s'editen en llengua anglesa.

L'extraordinària acollida d'aquest supervendes porta els lectors més àvids a contactar insistentment amb Alba Editorial per preguntar quin és el pròxim títol. De moment, la col·lecció consta de 23 llibres acuradament elaborats.

La seva autora, l'espanyola María Isabel Sánchez Vegara, difícilment podia imaginar el 2014, quan es va publicar el primer volum, la increïble demanda i l'enorme interès que aquests llibres despertarien.

Amb la participació d'il·lustradors de molt diferents nacionalitats, la col·lecció, que a Espanya s'edita en castellà i en català («Petita&Gran»), posa el valor el paper que les dones més notables han exercit en camps com la ciència, la literatura, el cinema, la pintura, el ball o la moda.

Llibres a tot color que, amb un llenguatge atractiu i proper, deslliguen la imaginació dels nens i relaten històries impressionants sobre dones extraordinàries les vides de les quals val la pena recordar.

«Pequeño & Grande»

Davant la rebuda que els lectors han brindat a la col·lecció sobre dones excel·lents, Alba Editorial ha llançat també «Pequeño & Grande», una col·lecció que, amb el mateix esperit, narra les vides d'homes que, pel seu talent o per la seva forma de ser, han deixat també una empremta inesborrable en nosaltres: Mahatma Gandhi, Stephen Hawking, Muhammad Ali, David Bowie, Rudolf Nuréiev, Federico García Lorca... El llibre dedicat al poeta granadí és, per cert, el més venut de la col·lecció a Espanya.

Alba Editorial publica a més la col·lecció «Mi primer Pequeña & Grande», llibres de cartró amb vora arrodonida i poques pàgines per a nens a partir d'un any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook