Fira de Ses Indians a Cadaqués

a partir de les 10 h

El municipi de Cadaqués celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de ses Indians, esdeveniment que recull el testimoni de la Fira dels Indians. Durant tot el dia, pels carrers del poble es podrà participar de tallers de ball, espectacles teatrals, música en directe, animació infantil o visites guiades.

Festival Solar Sounds al Parc del Migdia de Girona

D'11 h a 23 h

El Parc del Migdia de Girona acollirà la segona edició del festival Solar Sounds Food & Music, un esdeveniment que, amb la música electrònica com a protagonista, també comptarà amb food trucks, mercats, tallers i activitats per a tota família. La cita, amb entrada lliure i que comptarà amb una part centrada en el públic familiar durant el matí, començarà a les 11 del matí i s'allargarà fins a les 11 de la nit.

Fira de la Gamba al Moll pesquer de Palamós

Entre les 11 h i les 22 h

Sisena edició d'aquesta fira monotemàtica que té com a objectiu posar en valor la Gamba de Palamós i donar a conèixer la seva captura i comercialització, les diverses formes de cuinar o consumir-la i sobretot la seva qualitat. Al llarg del dia es podran degustar propostes gastronòmiques elaborades a partir de la gamba local.

Mercat «Una nova volta» a la plaça de l'Assumpció de Girona

A partir de les 10 h

La Volta #29: il·lustració, animació i arxiu tindrà lloc a la plaça de l'Assumpció de Sant Narcís aquest dissabte en col·laboració amb l'(a)phònica (amb les actuacions de Núria Güell i Joan Colomo). Es tracta d'un esdeveniment cultural amb més de vint parades per posar en valor la feina realitzada per il·lustradors de diversos àmbits.

FIMAG a Torroella de Montgrí

Durant tot el dia

Aquest cap de setmana arriba la vuitena edició del Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG), que entre altres mags, portarà a Nuel Galan, deixeble del famós Mago Pop, que serà l'encarregat d'obrir el festival el pròxim divendres. Dissabte arriba el torn de la Gran Gala Internacional, amb un seguit de grans mags al seu cartell entre els quals destaca Chris Torrente, subcampió del món de màgia còmica 2015.

Festa Major de Llagostera

Durant tot el dia

El municipi del Gironès celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major amb un munt d'activitats per a tots els públics. Destaquen la trobada gegantera, la baixada de carretons i els concerts a la sala Polivalent, on actuaran l'Orquestra Maribel el divendres i l'Orquestra Di-Versiones el dissabte.

Taller d'elaboració de ratafia a Can Moragues de Riudarenes

De 10 a 13 h o de 16 a 19 h

Pels més curiosos, aquest taller ensenya com es fa la ratafia, com degustar-la i què és aquest licor tan típic de Catalunya. Organitzat per la Confraria de la ratafia, Fundació Emys i La Sobirana, els participants sortiran d'aquesta experiència amb la seva pròpia ratafia.

Festival In-Somni a Girona, Salt i Bescanó

A partir de les 22 h

El Festival de Música Independent «In-Somni» porta a Girona, Salt i Bescanó grups tan rellevants com Ilegales, Dead Bronco o Dr. Feelgood. Els concerts tindran lloc a la Sala La Mirona, el Teatre de Bescanó i l'Auditori de la Mercè.

Fira «Explica'm» a Sant Feliu de Guíxols

Durant tot el dia

La 4a edició de la Fira del conte torna a Sant Feliu per a posar en rellevància el conte com a fil conductor d'històries per a nens. Moltíssimes activitats que inclouen cercaviles, espectacles, contes, focs artificials i aquest any, la Trobada Gegantera de la ciutat.

Fira Arrels del Vi al Parc Creuet de l'Escala

Durant tot el dia

La fira professional de vins de la DO Empordà oberta a tothom és una oportunitat única per tastar més de 100 referències de vins empordanesos, de la mà dels propietaris i enòlegs dels cellers de l'Empordà.

Fira i festa de les Labors de Verges

Durant tot el dia

Verges acull la Fira i festa de les labors, amb demostracions i tallers de patchwork, ganxet, punt de creu, mitja i altres labors. També hi haurà música en directe i diferents exposicions de labors.

Festival Indika al MAC d'Ullastret

A partir de les 11 h

El festival Indika compta amb un munt d'activitats per a apropar-se a la cultura ibèrica. Té lloc durant tot el cap de setmana a les ruïnes d'Ullastret i es podran fer visites teatralitzades, recreacions històriques escape rooms, tastets i altres activitats per a tots la família.

Brunch electrònic al Parc Nou d'Olot

A partir de les 11 h

Suspès per la pluja fa unes setmanes, arriba el Brunch Electrònic al Parc Nou de la capital de la garrotxa. Música electrònica durant tot el dia acompanyat de tallers, food trucks i fira d'entitats.