Visita teatralitzada «Terra d'Indiketes» al MAC d'Ullastret

19.30 h

Personatges de l'època quan els Ibers poblaven la ciutat d'Indika us guiaran pels seus carrers i edificis, en una visita sorprenent i divertida. Una forma diferent d'aprendre i apropar-se a la cultura dels ibers i a la seva forma de viure.

Concurs Internacional de Foc d'Artifici de Blanes

22.30 h

Si per alguna cosa es caracteritza la Festa Major de Santa Anna de Blanes, és pel concurs de focs d'artifici. Des de fa 49 anys, cada estiu s'ajunten les millors pirotècniques del món que concursen per a fer-se amb el premi del millor castell de focs. El Concurs va arrancar dimarts, però encara hi ha oportunitat de veure dos participants més: divendres, la Pirotècnica Gironina de València, i dissabte la Pirotècnica Zaragozana de Saragossa.

Bufant Fort i Morgan obriran demà una nova edició del Festival de Begur

19.30 h

La banda de carrer gironina Bufant Fort, amb una cercavila musicalitzada, i la formació Morgan, que presentarà el seu darrer treball discogràfic, Air, encetaran demà una nova edició del Festival de Música de Begur. L'acte inaugural, com marca la tradició dels darrers anys, començarà a dos quarts de vuit del vespre al castell de Begur. Seguidament, amb Bufant Fort, s'iniciarà una rua pels carrers més cèntrics de Begur, arribant fins a les Escoles Velles. En el pati d'aquest equipament municipal hi haurà, a dos quarts d'onze, el concert de Morgan, amb la cantant Nina de Juan

Bumper Balls a la Zona Esportiva de Sant Jaume de Llierca

18.00 h

Vols viure la sensació de ser a dins d'una pilota? Amb les Bumper balls podràs xocar, rebotar, caure i viure mil i una sensacions noves com si fossis dins una pilota. Envoltat amb una bola inflable gegant, podràs jugar amb els nens i adults i divertir-te com mai.

Liam Gallagher al Festival de Cap Roig

22.00 h

Icona del britpop dels noranta, l'excantant d'Oasis, Liam Gallagher arriba a Cap Roig per a presentar el seu projecte en solitari, iniciat fa dos anys amb el seu primer àlbum As You Were, i per recordar algun dels temes que van fer d'Oasis un dels grups més emblemàtics de la dècada dels 90, com Wonderwall

Joan Baez a l'Espai Port del Festival Porta Ferrada

22.30 h

En la seva gira de comiat, Joan Baez, una de les veus més reconegudes de l'escena folk i reivindicativa dels anys 60, fa parada a Sant feliu de Guíxols per a repassar els seus grans èxits i presentar el seu últim àlbum Whistle down the wind. Probablement l'última oportunitat de veure-la en directe!

Concert de la Principal de l'Escala a la Plaça Sant Pol de S'Agaró

22.00 h

Dins el cicle d'havaneres i Sardanes que l'Ajuntament de Castell - Platja d'Aro programa cada estiu, aquest dissabte és el torn de les sardanes amb la Principal de l'Escala. Una oportunitat d'or per escoltar sardanes a la fresca, sota la llum de les estrelles.

Làser Tag al Prat Rodó d'Arbúcies

18.00 h

Aventura, estratègia i sobretot molta acció és el que es pot viure dissabte a la tarda a Arbúcies, amb l'activitat de Làser tag. Apte per a nens i nenes a partir dels 10 anys, i amb inscripció prèvia, és una bona manera de fer esport a l'aire lliure i de passar-ho genial amb una activitat diferent i emocionant.

Paco Ibáñez al mac d'Empúries dins el Festival Portalblau

22.30

En la gira de celebració del 50è aniversari del seu històric concert a l'Olympia de París, el cantautor fa parada a les ruïnes d'Empúries. Ibáñez repassarà les cançons d'aquell mític concert de 1969 sense oblidar-se de les més actuals.