Sant Feliu de Guíxols

Amb l'arribada de l'agost, Sant Feliu es vesteix de gala per celebrar la seva festa, que durant una setmana omple el passeig del Mar d'activitats, música i festa. El tret de sortida, com ja és tradició, el marca una Mascletá i el concert de l'Orquestra Di-Versiones, que farà ballar als ganxons fins a altes hores de la nit. Divendres és el torn dels Catarres, i diumenge, el Castell de Focs de clausura de la festa.

Pals

Una vintena d’activitats es donaran cita aquest cap de setmana a Pals. El municipi està a punt per celebrar quatre dies de festa major. El programa arrencarà demà amb l’audició de sardanes amb la cobla La Principal de l’Escala i divendres amb el pregó a càrrec de Miquel Curanta des del balcó de l’ajuntament, a partir de les vuit del vespre. L’autèntica disbauxa arribarà la nit del dissabte amb la Nit del Bruel, on actuaran COI Els Montgrons i Dj Torrebruno.

Port de la Selva

Diumenge s'inicia la festa amb el pregó, concert i un Castell de Focs aeris i aquàtics al Passeig del Mar. No és una festa gaire llarga, però està plena d'activitats: ofici, sardanes, inflables, gegants, circ i ball amb l'Orquestra La Chatta.

Caldes de Malavella

El municipi selvatà gaudeix d'una setmana de festa amb activitats per a petits i grans. Les barraques de Caldes son, potser, una de les activitats més conegudes i esperades, ja que apleguen gent d'arreu de les comarques amb els seus concerts. Aquest any, hi passen grups com Itaca Band, Dr. Prats o Sr. Oca. Però no només hi ha festa a la nit! Durant el dia, es podran ballar sardanes, anar a teatre, tobogans d'aigua, el correfoc o anar a la festa Holy!

A més, també pots anar de festa major a Biure, Beuda, Esclanyà, Fontcoberta, Madremanya, Massanes, Mollet de Peralada, Pardines, Parlavà, Peratallada, Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu, Selva de Mar, Viladamat i Vila-Sacra.