Fira de Vins i Caves de Catalunya a la Costa Brava, a la plaça Can Mario de Palafrugell

Divendres 30, dissabte 31 i diumenge 1, 19.00 h

La fira de vins més antiga del país torna a Palafrugell, lloc que va veure néixer la fira. Més de 80 cellers participaran en la fira, que s'emplaça a la plaça de Can Mario, i on es podran degustar fins a 100 referències, amb tastets de formatge i diferents propostes culturals com Jazz i l'entrada al museu de Can Mario durant l'hora d ela fira.

FITAG a diferents espais de Girona i província

Divendres 30 i dissabte 31, durant tot el dia

Xile és el país convidat d'aquesta edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, que té com a protagonistes l'expressió corporal i el teatre dansa. De les trenta-sis companyies que hi participen, un terç provenen de les comarques gironines, consolidant el festival com un dels referents en teatre amateur a escala internacional. A partir de le 12 del migdia, estan programats diferents espectacles a diferents espais de Girona i en teatres de poblacions de les comarques gironines. Consulta la programació del FITAG aquí.

Exposició Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés a l'Espai Thyssen de Sant Feliu de Guíxols

Iconografies. De Sorolla a Picasso i ValdésDurant tot el dia

Una oportunitat de veure un Sorolla o un Picasso de ben a prop i a la Costa Brava mateix. L'Espai Thyssen, situat al monestir de Sant Feliu de Guíxols és una bona manera de passar una tarda d'estiu entre pintures i cultura. L'exposició d'aquest any està centrada en les iconografies.

Diada de Sant Gil a La Vall de Núria

Dissabte 31 i diumenge 1, durant tot el dia

Sant Gil és el patró de la Vall de Núria, i per a celebrar-ho, se celebra la festa dels pastors durant dos dies. El dissabte s'inicia amb una missa, recital de versos, tenora i guitarra, processó de torxes i foc de camp. Diumenge continua amb esmorzar, trobada de colles geganteres, sardanes i exhibició de gossos d'atura.

Castelló d'Empúries celebra el 20è aniversari de la Jornada Europea de la Cultura Jueva

Dissabte 31 i diumenge 1, durant tot el dia

La jornada europea de la cultura jueva es va promoure amb la finalitat de posar en valor el patrimoni jueu. Castelló d'Empúries ho celebra amb xerrades, jornades de portes obertes als museus, concert de música sefradí i moltes activitats més.

Els Pets presenten «Som» al Musicant de Campllong

Divendres 30, 21.30 h

El grup torna als escenaris amb la força de la mà d'un nou treball discogràfic cinc anys després del darrer. Amb una escenografia acurada i amb un trànsit musical cap a un pop més refinat presenten un treball eclèctic i lluminós. Actuen a Campllong, a la plaça Catalunya, en el marc del Musicant.

Dorian i Oques Grasses a l'Acústica de Figueres

Divendres 30, 00.00 i 1.00 h

L'acústica celebra la seva segona jornada i arriba el torn de l'indie electrònic del grup barceloní Dorian, que presenta el seu nou àlbum Justícia Universal, a mitjanit a plaça Catalunya. A la 1, Oques Grasses portaran el sol a la Rambla presentat l'àlbum Fans del sol. A més, també actuaran Zoo, la Dharma, Kids from Mars o Carles Perez de Flaixbac.

Buhos i Banda Neon animen la Festa Major de Vidreres

Divendres 30, 22.30 h

A 2/4 d'11 de la nit, la Zona Barraques (esplanada del Pavelló Municipal) de la Festa Major de Vidreres acollirà el concert de Buhos (rock català), dins la gira de presentació del seu darrer disc «La Gran Vida». A més, també hi haurà actuacions de Banda Neon, Relat i Lildami.

Peyu presenta L'home orquestra al Polivalent Burés d'Anglès

L'home orquestraDivendres 30, 21.30 h

Un petit homenatge a la figura de l'home orquestra, tan popular a les festes majors de poble. Peyu repassa els seus millors textos amb el fil conductor d'una festa major. Amb motiu de les Gal·les d'Anglès, en Peyu portarà el seu humor hilarant al Polivalent de la localitat selvatana.

La nit en blanc a Sant Feliu de Guíxols

Dissabte 31, durant tot el dia

Per a tancar l'agost, Sant Feliu celebra la nit en blanc, amb el centre comercial obert fins ben entrada la nit i activitats per amenitzar la jornada durant tot el dia. Cercaviles animant el centre, passes de moda, premis i moltes més activitats per a acomiadar la temporada d'estiu.

Espectacle de llums a L'Escala

Dissabte 31, 22.00 h

La companyia Lignum presenta el seu espectacle de llums Avatar papallones N.A.B.I que omplirà de llum i màgia la Punta - La Riba de l'Escala, per a celebrar la festa major de la població de l'Alt Empordà.

Carnaval d'estiu de Tossa

Dissabte 31, 22.30 h

Qui diu que el carnaval només es pot fer a l'hivern? A Tossa celebren la rua d'estiu aquest dissabte, amb les mateixes ganes de ballar i passar-ho bé. Les colles passaran pel passeig del Mar amb la seva música i disbauxa.

Fangoria a l'Acústica

Dissabte 31, 23.00 h

El duet format per Alaska i Nacho Canut son un dels plats forts de l'Acústica d'aquest any, i actuaran aquest dissabte a les 11 de la nit a l'escenari de la Rambla. Pavvla, ramon Mirabet, Clara Peya i Buhos son alguns dels noms que completen el cartell del dissabte al festival.

Visita teatralitzada «Viatge als pobles màgics de Mercè Rodoreda» a Santa Cristina d'Aro

Diumenge 1, 18.00 h

De la mà d'alguns dels seus habitants, podreu descobrir els pobles que apareixen en l'obra Viatges i flors, aquell indret de Les gavarres on l'escriptora va passar els darrers anys de la seva vida.

Tradicional cantada d'havaneres al paratge del Collet de Sant Antoni de Calonge

Diumenge 1, 22.00 h

Per tancar la festa major de Sant Antoni, el grup Port-Bo portarà les seves havaneres i cançons de tavernes al paratge del Collet. Amb aquesta activitat, Sant Antoni finalitza una setmana d'activitats de festa major.

Acustiqueta a l'Acústica de Figueres

Diumenge 1, 18.00 h

Dins de la programació del Festival Acústica, sempre hi ha una part dedicada als més menuts, anomenada l'Acustiqueta. El diumenge, els petits agafen el protagonisme del festival amb Heavy per Xics a les 6 de la tarda, i DiverKids de l'Orquestra Diversiones a dos quarts de 8 del vespre. Tots els concerts tindran lloc a la Rambla de Figueres. Consulta la nostra selecció d'activitats en família per aquest cap de setmana.

Fira del conte a Medinyà

Diumenge 1, durant tot el dia

La desena edició de la Fira del Conte a Medinyà arriba després de la seva suspensió per pluja el maig passat. Durant tot el dia, Medinyà s'omple d'activitats relacionades amb els contes, com narracions, tallers, exposicions, etc. Perfecte per als amants de la lectura i per animar als menuts a llegir.

Orquestra Maribel a la festa major de l'Escala

Diumenge 1, 00.30 h

A l'aparcament de Francesc Macià de l'Escala tenen lloc les Barraques de L'Escala, que diumenge tindran un concert de versions i festa amb l'Orquestra Maribel.