Fira de nadal amb tallers i mostra d'oficis a la plaça major de Banyoles

Durant tot el dia

La plaça Major de Banyoles acollirà aquest cap de setmana la 12a edició de la Fira de Nadal, amb noves activitats i propostes per a tots els públics. La programació de la fira inclourà també les activitats per recaptar fons per la Marató de TV3, que es faran diumenge al matí. La Fira de Nadal, que aquest any ha modificat el nom i ha afegit «Tallers i Mostra d'Oficis Artesans», inclourà 16 demostracions d'oficis artesans durant tot el cap de setmana com són els de sabater, teixidor, vidrier, cisteller o forjador i, com a novetat, s'hi afegirà el pintor. Pel que fa a la fira, comptarà amb la participació d'una quarantena d'artesans que oferiran els seus productes nadalencs. Durant tot el cap de setmana de la fira, s'oferiran demostracions de malabars, xanques o equilibri. També hi haurà un trencaclosques gegant i plafons de punteria.

Fira de Nadal per a tots els públics a Sant Gregori

Durant tot el dia

Sant Gregori celebra entre dissabte i diumenge una nova edició de la seva Fira de Nadal. Un esdeveniment en el qual els assistents podran passejar entre les parades d'artesania, comprar els regals més originals o participar en les moltes activitats per a tots els públics que s'han programat per als dos dies de la fira.

Fira de santa Llúcia a Sant Feliu de Pallerols

Durant tot el dia

Coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal, Sant Feliu de Pallerols celebra aquest cap de setmana la seva tradicional fira de Santa Llúcia. Un esdeveniment per a tots els públics que inclou la Fira de Bestiar, el XXIII Tast Gastronòmic i la XXV Pedalada BTT. Hi haurà un munt d'activitats, concentrades sobretot el diumenge.

El cantautor Guillem Roma presenta nou treball al Teatre de Bescanó

18 h

A les 6 de la tarda al Teatre de Bescanó, el cantautor Guillem Roma presenta un nou treball discogràfic, on proposa arribar a les cançons d'una manera diferent amb influències de la música llatinoamericana. El bolero o els sons mediterranis i una personalitat original que l'ha consolidat en el panorama musical català.

Pastorets de Sant Narcís al Centre Cívic de Sant Narcís de Girona

15 h

Un any més, arriben a Sant Narcís els tradicionals Els Pastorets. L'obra és una adaptació del text de Josep M. Folch i Torres feta per la companyia FaCom9Teatre i l'Associació de Veïns del barri de Sant Narcís i portada a escena per la mateixa companyia. Com sempre, amb molta ironia i grans dosis d'humor. L'obra també es podrà veure els dies 21 i 22 de desembre.

Música «black» per als més petits al Teatre de Lloret de Mar

10.30 i 12 h

Les famílies podran gaudir d'un repertori de peces musicals que volen ser un viatge a la història de la música negra, des dels ritmes tribals africans i les cançons espirituals fins al funk i la música disco.