Els Premis QdeQuesos han premiat la carta de formatges del Castell Peralada Restaurant com la millor de tot Espanya. El premi, que es va atorgar fa uns dies durant una gala celebrada a Madrid, és un reconeixement a la seva increïble carta de formatges, que inclou fins a 200 varietats i que fa les delícies dels gurmets i els amants del formatge.

La distinció va ser recollida pel sommelier Toni Gerez, que forma un tàndem molt elogiat juntament amb el xef Xavier Sagristà. QdeQuesos és un projecte gastronòmic que neix amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer el món dels formatges a través d'una àmplia varietat d'accions.

Aquest reconeixement s'uneix també al que va tenir lloc abans de final d'any amb la renovació al restaurant de la seva estrella Michelin aconseguida en l'edició de l'any 2017. El restaurant forma part del gran atractiu del Castell de Peralada. La seva és una cuina que es defineix com a tradicional i a la vegada creativa i aconsegueix propostes avantguardistes que li han valgut aquests reconeixements dins del món de la gastronomia.