Retrat de l'escena musical californiana de tota una dècada, de les aspiracions i excentricitats dels seus artistes, Todos quieren a Daisy Jones és una novel·la intensa i coral que explica l'ascens i caiguda d'una diva i un grup.

«Així eren les coses. Se suposava que jo no era més que la inspiració per a la gran idea d'algun home. Doncs a la merda amb això. Per això vaig començar a escriure les meves pròpies cançons», diu Daisy Jones, la protagonista, a l'inici de la novel·la, decidida a menjar-se el món.

Daisy és una nena de bona casa que arriba a la majoria d'edat a Los Angeles dels anys setanta, es cola en clubs a Sunset Strip, dorm amb estrelles de rock i somia amb cantar a Whiskey a Go Go. El sexe i les drogues són emocionants, però el rock and roll és el veritable trampolí i no només cap a la fama, sinó cap al seu veritable jo. Com ella, els músics d'aquesta història semblen dirigir-se més que cap a la notorietat, cap a una recerca pròpia i interior, en sintonia amb l'època. Per quan Jones té vint anys, la seva veu es fa notar i té el tipus de bellesa despreocupada que fa que la gent faci bogeries per ella.

La història de Daisy Jones corre en paral·lel amb la dels integrants de The Six, una banda dirigida pel malenconiós Billy Dunne. A la vigília de la seva primera gira, la parella de Dunne, Camila, descobreix que està embarassada, i amb la pressió de la paternitat i la fama imminents, Billy es deixa portar pel «sexe, drogues i rock and roll» de l'època. Daisy Jones i els integrants de The Six es coneixen gairebé per casualitat: es creuen quan un productor s'adona que la clau de l'èxit és unir-los. Els paral·lels es creuen i el destí segella el seu futur.

La novel·la, que està fent furor, és una ficció explicada a manera d'entrevista. Les veus, corals, gairebé les d'un diàleg, se superposen en el relat de l'ascens i la caiguda d'una diva del rock dels setanta. El relat sembla tan viu, els personatges resulten tan creïbles i propers, que ens és difícil imaginar un grup d'aquestes característiques. I que els seus lectors vulguin saber més del grup i la diva.

Traduïda a setze idiomes, un dels llibres més venuts als EUA el 2019, desenes de milers de lectors es deixen seduir per les correries per rutes i recitals de Daisy Jones i The Six. I tot això perquè Daisy Jones, aquest magnífic personatge que encarna les dives del rock de l'estil Janis Joplin, tan turmentades com úniques, comença a respirar a les pàgines del llibre. Tots volen ser ella, o posseir part del seu talent i la seva fama. Ser tocats per la seva aura. I llavors el personatge es torna real, respira.

Segons es va avançar a la premsa, l'actriu Riley Keough serà protagonista de la futura adaptació de Daisy Jones & The Six. Keough, la neta d'Elvys Presley, donarà vida a Daisy a la minisèrie de drama musical que estan produint Reese Witherspoon i Will Graham per Amazon. Todos quieren a Dasy Jones s'estrenaria a la plataforma d'Amazon com una minisèrie de dotze episodis tot i que encara no té data prevista d'estrena.

La seva autora, Taylor Jenkins Reid, escriptora de ficció i assagista, nascuda a Acton, Massachusetts, va treballar durant molt de temps per a directors de càsting que seleccionaven actors. Després d'un període com a professora, va començar a publicar les seves pròpies històries el 2013. Des de llavors les seves novel·les han entrat en totes les llistes de vendes, la gran prova de fins a quin punt els lectors les adoren. Todos quieren a Daisy Jones és sens dubte la seva novel·la més aconseguida.