Jeff Wadlow és un cineasta sense una personalitat molt definida, però s'ha revelat com a un artesà molt eficaç que comença a acumular pel·lícules molt interessants al seu currículum. Seves són, per exemple, aquella subversió de l' slasher tradicional que era Cry Wolf, la digníssima (i infravalorada) seqüela de Kick Ass i la molt entretinguda Verdad o reto, de la que ja se'n prepara una seqüela. Ara insisteix en el cinema de terror amb Fantasy Island, basada en la popular sèrie homònima protagonitzada pels grans Ricardo Montalban i Hervé Villechaize entre 1977 i 1984.

El film agafa la premissa de la sèrie i desenvolupa algunes de les seves idees bàsiques, tot i que renunciant al seu humor negre tan característic per centrar-se en la part més sinistra i violenta. Amb els antecedents de Wadlow, segur que el film no decep.

Fantasy Island presenta una sèrie de personatges acceptant la invitació de l'enigmàtic senyor Roarke de passar unes vacances pagades en un paratge tropical. Quan són allà la representant del seu amfitrió els comunica un atractiu inesperat: resulta que l'illa on es troben té propietats màgiques i fa realitat tots els teus somnis. Així és, perquè cadascun dels convidats s'adona ràpidament que tot allò que desitgen es compleix, per impossible que semblés. Però també descobreixen que la cosa té truc, perquè les seves fantasies es tornen hostils fins al punt que busquen desesperadament la manera de fugir de l'illa. Plena d'ensurts i atrocitats que busquen l'aplaudiment del fan irredempt del gènere, Fantasy Island destaca per la seva impecable factura tècnica i per un notable repartiment encapçalat per Michael Peña, Maggie Q, el veterà Michael Rooker (en un paper que sembla fet a mida), Kim Coates, Portia Doubleday, Ryan Hansen, Charlotte McKinney i Lucy Hale, que ja va treballar amb Wadlow a Verdad o reto.

Consulta la cartellera aquí.