20 de febrer de 2020
20.02.2020

La badia i les llàgrimes dels rosincs, al cartell

20.02.2020 | 00:15
Presentació del cartell.

«Amb els tons blaus utilitzats he volgut representar la badia de Roses, i les gotes del fons són les llàgrimes que els rosincs i rosinques vessen quan acaba el Carnaval», va explicar Vinyet Castellanos, l'autora del cartell del Carnaval de Roses. Una edició més, el consistori aposta per promoure artistes locals per mostrar les diferents visions que els mateixos rosincs i rosinques poden aportar d'una festa que coneixen molt de prop.

En aquesta ocasió, la responsable del cartell ha estat Vinyet Castellanos Roig, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona, que, gràcies als seus estudis, ha pogut adquirir coneixements de disseny gràfic. Per Castellanos, aquesta és una «gran oportunitat professional», per la qual cosa va agrair molt que l'Ajuntament de Roses hagi escollit la seva creació.

L'artista va explicar que fa un any que va confeccionar el cartell. Per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, és «un plaer tenir una rosinca com a autora del cartell de Carnaval d'aquest any» i va elogiar l'artista pel que fa als colors utilitzats. Va indicar que és «un cartell que impacta, que és el que s'espera, que sigui una bona representació de l'esdeveniment».

El cartell és la imatge omnipresent del Carnaval 2020 a Roses, que se celebrarà del 20 al 24 de febrer, ja que amb ella s'han il·lustrat totes les campanyes i material promocional (cartells, revistes, programes, samarretes, pins, davantals...) que l'Ajuntament realitza en cada edició per a la difusió d'aquesta festa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook