L'Escala celebrarà la gran festa del Carnaval amb una dotzena d'activitats entre el 22 i el 24 de febrer. Destaca la tradicional rua del diumenge, la cercavila infantil del dissabte o les actuacions de l'Orquestra Maribel i Tutú-Keké. El cartell d'aquest any és obra de D+Font.

La programació començarà aquest dissabte amb la cercavila infantil. La rua iniciarà el seu recorregut a les quatre de la tarda a la plaça Víctor Català i finalitzarà a la plaça de les Escoles. La desfilada estarà amenitzada amb Batuskids. Tot seguit, hi haurà una xocolatada popular i ball infantil de disfresses a càrrec de Pop per xics, a la sala polivalent municipal. La disbauxa es traslladarà a la nit amb el ball de disfresses a càrrec de Dj Gress i l'espectacle més esbojarrat del grup de versions Orquestra Maribel, a la sala polivalent.

L'endemà, tindrà lloc la tradicional rua de l'Escala. A les deu del matí hi haurà la concentració de carrosses a l'aparcament de Can Parals i a les onze començarà la desfilada. El recorregut és el següent: av. Girona, av. Ave Maria, passeig Lluís Albert, Port d'en Perris, La Punta, La Platja, c/Enric Serra i plaça de les Escoles.

La festa continuarà amb el dinar de colles de Carnaval a la sala polivalent municipal i a la tarda hi haurà ball a càrrec de Tutú-Keké i el repartiment de premis de la gran rua de Carnaval, a la mitja part. Finalment, la programació clourà el dilluns amb un dinar de germanor a la sala polivalent municipal i amb ball amb Disco Mòbil Sons.