Sílvia Pérez Cruz oferirà un concert en directe des de casa a les 21.30 h, a través del seu compte a Instagram. La cantant empordanesa vol dedicar aquesta actuació a tots els qui, durant aquests dies, treballen per fer front a la pandèmia del coronavirus.

Paula Grande & Vic Moliner. Aquest dijous arrenca la iniciativa #StreamingsSolidaris, una sèrie de directes online per recollir fons per a la recerca del coronavirus i dignificar el món de la cultura. A les 17.30 h tindrà lloc el concert de Paula Grande i Vic Moliner. TickEtic, en col·laboració amb l'artista gironina, posa en marxa aquesta sèrie de concerts solidaris amb l'objectiu de destinar els ingressos a Metges Sense Fronteres i a #YoMeCorono

Manuel Vilas. A les 18.00h l'escriptor Manuel Vilas, finalista el Premi Planeta 2019 amb la seva novel·la Alegria, protagonitza una trobada virtual en la qual parlarà de la seva obra amb els lectors. La trobada es podrà seguir a través del perfil d'Instagram de l’autor, en una iniciativa de el Grup Planeta en el marc de la campanya #KeepReadingEnCasa.

Curtmetratges. Fins dissabte, a les 18 h, els festivals FICVI i el PSICURT projecten els 56 curtmetratges participants en els dos certàmens. Han agraït a directors i empreses productores que s'hagin sumat a la seva proposta cultural solidària i hagin cedit les seves obres "desinteressadament en aquests moments difícils de confinament" a causa de la pandèmia del coronavirus.

Presentació literària. El Grup 62 ha organitzat per aquest dijous a les 19 h la presentació del llibre El crit de Blanca Busquets, que conversarà amb el periodista Marc Güell. L’acte es podrà seguir a través de l’Instagram de l'autora.

Fotografia urbana. CaixaForum desplega a les seves xarxes socials una sèrie de continguts digitals relacionats amb la fotografia urbana. Ho fa en el marc de l’exposició Càmera i ciutat, que s’ha pogut veure a CaixaForum Barcelona fins a principis de març, i de la campanya #JoEmQuedoACasa.