16 de octubre de 2020
16.10.2020
Diari de Girona

Cinc propostes culturals per aquest diumenge a les comarques gironines

Consulta la selecció d'actes de la nostra agenda per avui

16.10.2020 | 21:21
Cinc propostes culturals per aquest diumenge a les comarques gironines

Amb les noves restriccions de la Generalitat per limitar l'expansió dels contagis per coronavirus, a les activitats culturals es limita l'horari fins a les 23 h de la nit, es limita l'aforament al 50 % i l'assistència a concerts i espectacles sempre s'haurà de fer amb reserva prèvia i seient preassignat. Et deixem algunes de les propostes més destacades per gaudir d'aquest dissabte a les comarques gironines.

La figura de Carles Fontserè

Porqueres
Aquest cap de setmana, 17 i 18 d'octubre, es realitzaran un seguit d'activitats a l'Estudi Taller Carles Fontserè de Porqueres que permetran als visitants descobrir un artista polifacètic i un entorn únic. Seran un concert, una hora del conte i dues visites guiades. El dissabte tindrà lloc una visita convencional (19h) acompanyada tot seguit d'un concert amb so de blues a càrrec de Mireia Vilalta (20h); i el diumenge, una matinal familiar que consistirà en una hora del conte a càrrec de Sessi Sitjà (11h), autora de Carles Fontserè en clau de conte, on ens explicarà la vida de l'artista d'una manera molt particular (12h).

Festival de Senderisme del Ripollès

Ripoll
El Museu Etnogràfic de Ripoll col·labora aquest cap de setmana, del 16 al 18 d'octubre, amb la segona edició del Ripollès Discovery Walking, el Festival de Senderisme del Ripollès, presentant l'activitat cultural Gimcaca pel Museu Etnogràfic de Ripoll: Descobreix el primer museu d'etnografia de Catalunya d'una manera ben especial. Està pensada per fer-la en grup, família o amics i caldrà trobar un seguit d'objectes a les vitrines del Museu Etnogràfic desxifrant la resposta a diferents enigmes.

Els Amics de les Arts

Girona
Els Amics de les Arts presentaran dissabte (20.30h) i diumenge (19.30h) a l'Auditori de Girona el seu darrer disc, El senyal que esperaves. Després de 10 anys de trajectòria, l'essència d'Els Amics de les Arts es manté intacta i la seva connexió amb el públic és indiscutible.

Festival Internacional de Fotografia

Cadaqués
Aquest cap de setmana s'inaugura la quarta edició de l'InCadaqués, que enguany proposa una immersió en el món de les imatges i d'aquells que les creen. Durant deu dies, el poble es convertirà en l'espai d'expressió dels fotògrafs del món sencer. Els murs del poble són l'entorn de les seves obres. Tots els llocs emblemàtics del poble són la decoració natural d'una escenografia in situ. Les galeries d'art, els bars i els restaurants..., els llocs culturals s'alien per acollir l'esdeveniment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook