El grup Stay Homas han publicat la cançó Por el camino, el tema principal de la pel·lícula Mamá o papá. Aquest film està dirigit per Dani de la Orden i protagonitzat per Paco León i Miren Ibarguren. El tema, acompanyat de videoclip, anticipa les imatges de la cinta i acosta els espectadors al procés creatiu del grup. El grup, que té previst publicar el seu primer disc, Agua, l'11 de desembre, ha donat a la cançó «tant parts de gaudi com de patiment i incertesa», sempre vist des de la seva òptica i intentant donar-li al tema un aire èpic i emotiu de banda sonora d'una pel·lícula.

Produïda per Arnau Figueres, Por el camino posa de manifest que Stay Homas són «uns compositors versàtils i especialment talentosos», segons ha defensat la discogràfica Sony Music en un comunicat. L'empresa ha defensat que el tema també mostra «l'eclecticisme, el bon gust i la qualitat» del grup, tot partint d'un pop dolç i nostàlgic, per esclatar en un «gòspel amb reflexos en grups clàssics», com The Beatles. «Aquesta cançó la vam fer basant-nos en la història que transcorre entre un divorci, on es relata una relació agredolça amb la complexitat i la cura que mereix», han explicat els membres del grup.

Format per tres companys de pis, amb experiència en diverses formacions musicals, Stay Homas s'ha convertit en un dels grans fenomens de la música catalana, després de donar-se a conèixer gràcies als vídeos penjats a les xarxes socials durants els mesos de confinament.