C. Tangana ha compartit la tracklist amb les seves respectives col·laboracions, del seu imminent pròxim disc. Això que serà la posada de llarg d'El Madrileño, aquest nou rol que l'artista ha desenvolupat a partir de coses que ha anat madurant amb el temps. Des del seu ésser romàntic fins a la seva passió folklòrica. Còmode en la polèmica i amb un motor que carbura molt bé en la promoció, Antón Álvarez ha estat deixant anar pistes, pinzellades, sobre l'àlbum. Des d'una playlist amb cançons que han inspirat el disc fins a, ahir a la nit, directament el tracklist. L'anunci: en un tovalló..

Són 14 cançons de les quals quatre ja han vist la llum en forma de senzill (Nunca estoy, Demasiadas mujeres, Tu me dejaste de querer i Comerte entera). Quatre cançons que són també quatre focus que apunten directament a aquest llançament. La seva voluntat, tampoc descobrim res, que l'àlbum l'escolti com més gent millor.

L'àlbum, sense data oficial encara, és ple de col·laboracions en el que és un viatge pel pop llatí de la mà de moltes de les seves llegendes. Autors espanyols com Kiko Veneno, a més dels ja coneguts La Húngara i el Niño de Elche en el superèxit Tu me dejaste de querer. Però també de totes les latituds del continent americà. Al disc són presents Jorge Drexler, Andrés Calamaro. José Feliciano, Eliades Ochoa, Ed Maverick o Toquinho.