El festival Barnasants organitza un concert especial d’Ovidi4 fora de la programació oficial pels 10 anys del naixement del moviment 15-M. El concert d’Ovidi 4, format pel poeta David Caño, el músic Borja Penalva, la cantant Mireia Vives i el periodista David Fernández, es podrà veure a Les Cotxeres de Sants demà dissabte. La formació farà una adaptació del nou espectacle nascut a partir del llibre disc L’Ovidi se’n va a la Beckett i comptarà amb una desena de col·laboracions, entre els quals hi ha Toti Soler, Quico Pi de la Serra, Marina Garcés, Txell Bonet i Sílvia Comes.

David Caño ha explicat que el concert es crea a partir de la figura de l’Ovidi, «llegint-lo amb els ulls i les ulleres d’ara i fent picades d’ull al 15-M, com el van viure, què en queda i què pot ensenyar avui. «L’Ovidi va ser una impugnació total a la transició i el 15-M era una impugnació a la crisi econòmica, de valors i democràtica», ha indicat. Borja Penalba ha apuntat que a l’escenari barrejaran reflexió, poesia i música fent autocrítica i crítica de què va significar el 15-M.

Pere Camps, director del festival Barnasants, ha dit que el 15-M va ser «un esclat d’indignació i a partir de l’ocupació de les places una part important de la joventut que va estar en aquest moviment se’n van adonar que la política la fas o te la fan i que sense organització les idees no serveixen».