Les botigues surten al carrer a Girona

Diversos espais (Girona)

Durant tot el dia, botiga al carrer a l’Eix Comercial (Santa Clara, carrer Nou, Rambla de la Llibertat, Hortes, Ballesteries i Plaça Catalunya). 


Torna el Festival Espurnes de Llagostera

Diversos espais (Llagostera)

Llagostera s’omple de música aquest cap de setmana, amb una desena de concerts en tres escenaris distribuïts pel nucli antic, en el marc del Festival Espurnes. La cita musical organitzada per la promotora gironina La Tornada va arrencar divendres i aquest dissabte Tona Gafarot, Luw, Gessamí Boada, Jordi Serradell i Roba Estesa protagonitzaran la jornada.


Dobles sessió de «Els Brugarol» a Salt

Teatre de Salt (Salt)

Ramon Madaula escriu i protagonitza, al costat de Jaume Madaula i Estel Solé, aquesta comèdia amb grans dosis d’humor àcid sobre els llinatges familiars. 


Festa de primavera al barri de Sant Narcís de Girona

Pati de l'escola Cassià Costal (Girona)

El barri de Sant Narcís celebra la seva festa de primavera amb diverses activitats per a tots els públics que es concentren a l'Escola Cassià Costal.

11.00 hores - Espectacle d’animació infantil amb el grup Els Atrapasomnis.

18.00 hores - Concert de tarda amb L’Orquestra Montecarlo. Activitat amb entrada anticipada.

22.00 hores - Espectacle amb el títol L’Home Orquestra a càrrec de Peyu.


Fira de producte local a Tossa de Mar

Passeig de la vila vella (Tossa de Mar)

De les 10 del matí a les 10 de la nit al passeig de la vila vella, fira de producte local.


46è Aplec de l'Escala

Diversos espais (L'Escala)

17.00 hores - Estrena del concert Les comarques gironines a so de cobla de la cobla La Principal de Cassà dirigida per Ivan Joanals. Amb una sardana d’estrena.Se celebrarà a la sala d’actes del Cer.

21.00 hores - Concert d’Aplec 100% Xaxu a càrrec de la cobla Ciutat de Terrassa dirigida per Esteve Molero amb dotze sardanes recuperades. Se celebrarà a la Riba.


Les Fourchettes, a Palamós

Teatre La Gorga (Palamós)

A les 8 del vespre al Teatre La Gorga, concert a càrrec del grup Les Fourchettes.


«Confins» a la Sala La Planeta de Girona

Sala La Planeta (Girona)

Cristina Arenas i Laura Pujolàs protagonitzen aquesta peça sobre dues dones que s’escolten i es complementen a través d’una mirada íntima i compartida. Un diàleg entre cos, paraula i música, per descobrir-se i reconèixer-se en un viatge cap a la llibertat. 


Love of Lesbian, en l'aniversari de l'Auditori de Girona

Auditori de Girona (Girona)

Love of Lesbian protagonitza aquest cap de setmana, en dos concerts, la commemoració del 15è aniversari de l’Auditori de Girona. La banda liderada per Santi Balmes presentarà el seu nou disc VEHN (Viaje épico hacia la nada).


La màgia torna a Torroella de la mà del Fimag

Diversos espais (Torroella de Montgrí)

El Festival Internacional de Màgia (FIMAG) celebra el desè aniversari amb més de 70 espectacles. La tradicional Gran Gala Internacional, amb diversos artistes que fusionaran màgia, teatre i tecnologia, se celebrarà dissabte en doble sessió, a 2/4 de 6 de la tarda i a 2/4 de 19 de la nit a l’Espai Ter.