A les 22 hores, Concert de Clara Peya al camp de futbol municipal de Corçà

Dins de la programació de l'Ítaca, la pianista i compositora Clara Peya presenta el seu disc Perifèria, a partir de les 22 hores al camp de futbol municipal. Aquest cop s'inspira en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no ens abraça a totes.

A les 21 hores, Sopar Concert a la Diva

El quartet format per David Pastor, trompeta; Nito Figueras, piano; Susanna del Saz, veu, i Pedrito Martínez, contrabaix, brinden una oportunitat magnífica per gaudir de grans talents en un espai absolutament exclusiu.

A les 21.30 hores, Concert d'Abril Gabriele a la Sala La Mirona de Salt

Nascuda a Buenos Aires i criada a Catalunya, Abril Gabriele va co-fundar Minerva, Banda amb la qual va publicar l'àlbum M, i ara ho fa com a cantant solista. L'actuació començarà a les 21.30 hores i ens presentarà Lost Forever i Hold On, ja disponibles a Spotify i a Youtube.

Fira, nova edició del tap i el suro a diversos espais de Cassà de la Selva

Cassà de la Selva recupera aquesta cap de setmana una cita amb la tradició i el patrimoni surerper descobrir el present i el futur d'aquesta indústria directament vinculada al desenvolupament del municipi. Dissabte s'inaugurarà una exposició de fotografies de Manu Trillo i es descobrirà la nova ruta del suro amb una sèrie de visites teatralitzades. A la fira també es podran fer tastets de productes maridats amb vins de les Gavarres, concerts, mercat de productes fabricats amb suro, concerts i moltes activitats. Pels més petits hi haurà actuacions els dos dies de la fira a més de tallers per fer taps, entre altres activitats.

Teatre a la Sala La Planeta, els Tallers del Galliner

A les acaballes del curs escolar, els alumnes de l'escola El Galliner presenten espectacles breus: els Tallers, una sèrie de muntatges frescos, però efímers, on els actors es posaran a prova davant el públic.

A les 19.30 hores, al Centre Cívic Sant Narcís, Tona Gafarot presenta disc

La cantautora gironina Tona Gafarot presenta aquest dissabte en directe al Centre Cívic de Sant Narcís el seu segon disc d'estudi, El foc, el caliu i la cendra.

Al Parc del Collet de Sant Antoni, festa de les entitats de Calonge i Sant Antoni

El parc d'El Collet de Sant Antoni serà l'escenari principal de la Festa de les Entitats, amb la música com a protagonista. Hi haurà activitats per a tota la família, amb visites guiades i concerts de Reggae per Xics, Calypso, The Penguins, Palamós Gospel Choir i Miquel de Roig, la Cobla-Orquestra Internacional Montgrins.

A diversos espais de Sant Feliu de Guíxols, Fira explica'm un conte

Un cap de setmana amb el conte com a fil conductor, com a relat d'històries per a nenes i nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre, espectacles per a tots els públics i activitats en família.