Música a Girona, dissabte 24, a les 13 h

Buena Onda, al Passeig Arqueològic

Buena Onda passaran pel Tempo de Girona amb les versions de cançons tocades amb un caixó, una guitarra i dues veus. El duet, que ja compta amb nou anys de trajectòria, ha participat en festivals com Sons del Món, Festival Muda i edicions passades del Tempo. Una bona ocasió per fer un vermut musical.

Festa Major de Salt, dissabte 24, a les 20 i 23 h

Ciudad Jara, a l'Era de Cal Cigarro

Pablo Sánchez, l'exvocalista, compositor, i líder de la banda La Raíz, coneguda internacionalment, presenta un nou projecte en solitari titulat Donde nace el infarto. En aquesta ocasió, es presenta amb una formació de rock sense deixar de banda el seu estil peculiar envoltat de poesia i cançons d'autor.

Festa Major de Sant Jaume de Llierca, dissabte 24, a les 22 h

Blaumut, a la Plaça Major

Un altre dels plats forts musicalment parlant de la festa major de Sant Jaume de Llierca serà dissabte amb el concert de Blaumut.

Festival a Peralada, dissabte 24, a les 22 h

Rufus Wainwright, al Castell de Peralada

El músic novaiorquès Rufus Wainwright arriba al Festival de Peralada per presentar en directe aquest dissabte Unfollow the Rules, títol del seu novè LP d'estudi i el primer àlbum pop des del 2012.

Festival a Sant Feliu de Guíxols, dissabte 24, a les 22 h

Manuel Carrasco, al Guíxols Arena

Aquest 2021, Manuel Carrasco només actuarà en cinc festivals i en cinc únics municipis. I un, evidentment, serà al Festival de Porta Ferrada, on oferirà un concert en acústic molt especial.

Festival a Calella de Palafrugell, dissabte 24 i diumenge 25, a les 22 h

Raphael i Els Amics de les Arts, als Jardins de Cap Roig

Raphael torna als escenaris amb més força que mai per celebrar els seixanta anys de la seva trajectòria. Durant tot el 2021, l'artista recorre Espanya per brindar amb el públic i recordar junts cançons que ja formen part de la memòria col·lectiva. Aquest dissabte, al festival de Cap Roig, no hi faltaran temes emblemàtics com Mi gran nocheYo soy aquel o Digan lo que digan. Diumenge serà el torn de tot un clàssic del festival. Els Amics de les Arts arriben al festival amb nou treball sota el braç. Els temes d'El senyal que esperaves sonaran amb força en aquest espectacle al costat de clàssics com Jean Luc, Louisiana o Ja no ens passa, entre altres.

Música a Olot, diumenge 25, a les 18.30 h

Scevola Ensemble, al Parc Nou

Scevola Ensemble presenta a Olot l'espectacle Geografías, un concert ple de contrastos i de ritmes folklòrics i urbans, des d'un baião del Brasil fins a una bella i melancòlica milonga campera de l'Argentina. La banda està formada per Gian Carlo Scevola, Carla González i Arnau Julià.

Festa Major de Santa Cristina d'Aro, diumenge 25, a les 19 h

El Pot Petit, a l'Esplanada de darrere l'Espai Ridaura

El darrer dia de la festa major de Santa Cristina d'Aro els actes es concentren a la tarda-vespre amb un espectacle infantil destacat a càrrec del grup El Pot Petit.