Festa Major Bordils, divendres 20 a les 22 h

Les Anxovetes a la Pista vella

Les Anxovetes és un grup d'havaneres femení nascut l'estiu del 2013 a Girona. La banda està formada per Tona Gafarot, Montse Ferrermoner i Marta Pérez com a cantants, Xevi Pasqual al contrabaix i Salva Gallego a la guitarra. Divendres la formació aterrarà a Bordils amb motiu de la Festa Major.

Festival a Sant Feliu de Guíxols, divendres 20 a les 22 h

Beret a Porta Ferrada

Beret és un artista que ha aconseguit aclaparar l'atenció del públic més jove del país: a les plataformes digitals acumula més de 300 milions de visualitzacions. Divendres presentarà Prisma, el seu últim disc.

Festival a Lloret de Mar, divendres 20 a les 22 h

Marina Rossell a Som de Mar

Després de l'èxit de vendes, públic i crítica de la trilogia-homenatge a Georges Moustaki, la cantautora catalana Marina Rossell segueix la seva ruta natural i prepara un nou disc, amb revisions de temes mítics i plens de força de la cançó francesa. Cançons que formen part d'un paisatge, d'un moment històric i que s'han convertit en himnes amb el pas del temps.

Festival a Calella de Palafrugell, dissabte 21 a les 22 h

Sara Baras als Jardins de Cap Roig

La polifacètica Sara Baras, una artista de cap a peus com a ballarina, coreògrafa i directora, és una de les representants espanyoles més reconegudes internacionalment. Dissabte presenta Momentos.

Festival a Sant Feliu de Guíxols, dissabte 21 a les 22 h

Vetusta Morla a Porta Ferrada

Vetusta Morla és el grup escollit per acomiadar la 59a edició del Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Enguany, la banda ha reinterpretat i transformat les cançons de Mismo sitio, distinto lugar (2017) per crear un àlbum completament diferent: MSDL (Canciones dentro de canciones), que presentaran dissabte.

Festival a Lloret de Mar, dissabte 21 a les 22 h

David Otero a Som de Mar

David Otera es troba celebrant 20 anys de trajectòria amb el seu nou projecte 'Otero y Yo'. 3 EPs en els quals repassa la seva trajectòria des del Canto del Loco a l'actualitat, i del qual s'extreuen exitosos temes com 'Una Foto en Blanco y Negro' juntament amb Taburete o 'La Noche Suena' amb Dani Fernández.

Festa Major Torroella de Montgrí, dissabte 21 a les 22 h

Espectacle de foc

Els Ducs del Foc i els Mussolets faran un espectacle de foc als Jardins John Lennon dins del programa d'actes de la Festa Major de Torroella de Montgrí, que començarà divendres i acabarà el pròxim diumenge 29 d'agost.

Festival a Lloret de Mar, diumenge 22 a les 22 h

The Other Side a Som de Mar

The Other Side són un grup tribut del mític grup de rock psicodèlic Pink Floyd, que diumenge pujarà a l'escenari del Som de Mar. El seu so tan ben encertat aconsegueix transportar el públic als concerts que feia la banda britànica durant la seva llarga trajectòria, que va durar des del 1965 fins el 2014.

Festa Major Llançà, diumenge 22 a les 22 h

Cantada d'Havaneres

Els grups Americanus i Ultramar, en una cantada gratuïta a l'Aparcament Rafael Estela donaran per finalitzada la Festa Major de Llançà, que comença divendres.