Festival a Figueres, del divendres 17 al diumenge 19

Festival Somriures, a diversos espais

Després de ser ajornat el febrer passat per la pandèmia, el Festival de Còmic de Figueres arriba finalment aquest cap de setmana amb l’objectiu de seguir despertant somriures. La programació d’aquesta edició manté el sabor original del festival però amb més proximitat que mai. Humor de casa, humor internacional, espectacles de sala, de carrer, clown contemporani, monòlegs, circ... LPM, Meritxell Yanes, Carles Sans, la brasilera Jessica Arpin, la Cia. Quarta Regional, Leandre Clown o l’equip del programa radiofònic El Soterrani seran alguns dels protagonistes d’una cita que també estrena enguany un concurs de mems. 

Espectacle a Cassà de la Selva, dissabte 18 a les 17.30h

"Madame Roulotte" a la plaça de la Coma

La Bleda presenta aquest dissabte a Cassà de la Selva el seu nou espectacle, Les vacances de Madame Roulotte, la divertida història d’una viatgera amb ganes de relaxar-se, però també de fer amics. 

Música a Girona, dissabte 18 a les 19.30h

Concert de Le Pink Tzigane a l'Ateneu 24 de juny

Els barcelonins Le Pink Tzigane, amb una proposta que beu sobretot del jazz manouche, el klezmer, el balkan i el swing, protagonitza el tercer concert de la 5a edició de la mostra Soterrània. 

Festival a Santa Coloma de Farners, fins el diumenge 19

Domini màgic, a diversos espais

Fins diumenge tindrà lloc la VIII edició del Festival de poesia Domini Màgic que arriba carregada de veus líriques, simbòliques, plenes de coses a dir. Com és habitual, les tendències creatives de la poesia catalana més contemporània confluiran en un espai únic a Santa Coloma de Farners, amb Joan Vinyoli com a referent. 

Poesia a Olot, dissabte 18 a les 18h

"La infanticida", a l'espai Barberí

Una lectura de La infanticida a càrrec de les poetes Maria Cabrera i Blanca Llum Vidal, que, submergides en el vers d’aquest text teatral, donaran veu al personatge de la Nela. La cel·la pobra d’hospital psiquiàtric on passa l’acció serà l’Espai Barberí, un rerefons de contrallum a aquest drama.

Música a Platja d'Aro, dissabte 18 a les 20.30h

Festisurf Costa Brava, al Palau d'Esports

La novena edició del festival porta fins a Platja d’Aro el duet franco-espanyol Lord Diabolik amb els seus sons psicotròpics; l’energètic trio madrileny Tiburona (a la imatge); Los Capitanes amb el rock’n’roll accelerat amb tints de garatge i els ja més que conegutsa Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes.