Imaginació i jocs amb el Festival Ludivers a Girona

Del 19 al 21 de maig, durant tot el dia

Els jocs i els móns de la imaginació i creativitat tornen a Girona aquest cap de setmana amb una nova edició del Ludivers, centrat en el joc i el lleure. L’esdeveniment recuperarà els sis planetes que articulaven la programació als jardins de la Devesa. Es tracta del planeta Imaginari amb un espai de lectura familiar on hi participaran escriptors dels contes, el planeta Gastrolúdic amb tallers relacionats amb la cuina, el planeta Articiència amb disset tallers per a totes les edats (una oferta més àmplia que en les edicions anteriors), el Click&Dit centrat en noves tecnologies i videojocs, el Miniplaneta pels més menuts i el planeta Juganer.

El primer festival Norai al Càmping Nàutic Almata Castelló d’Empúries

Del 20 al 21 de maig, durant tot el dia

Ladilla Rusa, Ferran Palau, Hidrogenesse o Renald & Clara protagonitzen el cartell d’un festival que, a més de músic en directe, també proposa activitats com ioga i esports, en un entorn paradisíac.

Concert amb MisaTango & Piazzolla a l’Auditori de Girona

Dissabte 21, 20 h

L’Orquestra de Girona i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida proposa un concert al voltant del Tango, que interpretarà la Misa a Buenos Aires, coneguda amb el nom de MisaTango.

Girona – Mirandés a l’Estadi de Montilivi

Dissabte 21, 22 h

Les opcions d’estar al play-off d’ascens a primera de l’equip de Míchel passa per guanyar aquest dissabte a casa contra el Mirandés, i per fer-ho, Montilivi ha de mostrar un ambient de gala.

La palafrugellenca Clara Peya en una imatge d'arxiu DDG

Clara Peya al Teatre Principal d’Olot

Dissabte 21, 20 h

La cantant, pianista i compositora Clara Peya es troba en la recta final de la gira de presentació de Perifèria. Aquest dissabte, la palafrugellenca arriba a Olot per convidar a fer un viatge a les fronteres també del so, a través d’un estil pop amb electrònica minimalista i amb una clara aposta pel so de piano.

3a Mostra del Disc Antic a Palamós

Dissabte 21, a partir de les 10 h

El carrer Cervantes i els adjacents de la vila baix-empordanesa s’ompliran de música i discs antics per als melòmans i col·leccionistes. Durant el dia hi haurà actuacions en directe i discjòqueis a l’Arbreda.

Blanes acull la Costa Brava Sup Race de Paddle Surf

Del 20 al 22, durant tot el dia

Blanes acollirà la 'Costa Brava Sup Race Edició Internacional 2022' de Paddle Surf del 20 al 22 de maig. L'esdeveniment, organitzat per The Sup Paradise amb el suport del Club de Vela Blanes i l'Ajuntament, proposa un cap de setmana ple d'activitats per a diferents nivells d'expertesa.

Diverural a Can Casadellà

Dissabte 21, 19 h

L’Orquestra Di-Versiones recupera la Diverural, el concert al mig del camp a Can Casadellà, a Corçà. Els assistents han de seguir un estricte codi de vestimenta per poder entrar: camisa de quadres i barret de palla o barretina. A més de la banda calongina, també hi participaran la Bufant Fort Street Band i Dj Pollo.

Fira de la Locomoció a Fornells de la Selva

Del 21 al 22, durant tot el dia

Fornells celebra una nova edició de la Fira de la Locomoció i l’Artesania amb activitats per a tots els públics i la participació de diverses entitats del municipi.

Els Cinc Sentits a Sant Joan les Fonts

Del 21 al 22, durant tot el dia

Al municipi tindrà lloc la primera edició de Sant Joan les Fonts amb els 5 sentits, una evolució de la clàssica exposició de flors que s’ha fet durant gairebé vint anys (Sant Joan les Flors) però més sostenible i adaptada al territori.

Carnestoltes solidari a l’Esquerra del Ter

Dissabte 21, 16 h

El barri de l’Esquerra del Ter celebra aquest dissabte un Carnestoltes solidari amb Ucraïna. A més del tradicional concurs de comparses, la festa acabarà amb una discomòbil i una xocolatada popular. La sortida es farà a la plaça de la Font, a Fontajau, i l’arribada a la plaça Germans Sàbat.