Espectacle familiar amb Rikus i la seva banda a la Festa Major de Llagostera

18 h

El Parc de l'Estació de Llagostera acull aquesta tarda la representació de l'espectacle d'animació infantil «Visca la xerinola» a càrrec de Rikus i la seva banda. Una proposta que arriba en el marc de la programació de la Festa major del municipi, que té lloc fins demà.

Festa major de Sant Narcís

Durant tot el dia

La plaça Assumpció acull la majoria d'actes de la festa major del barri gironí. Aquest dilluns hi haurà diversos actes com concert a càrrec del grup Quartet Casino al migdia, o el gran ball de fi de festa a les 17.30 amb el conjunt Ciclon.

Palafrugell canta a les Festes de Primavera a Palafrugell

18 h

Al Teatre Municipal i amb motiu de les Festes de Primavera, tindrà lloc el concert «Palafrugell canta» amb veus de Palafrugell

44ª edició de l’Exposició de flors banyolina

Del divendres 3 al dilluns 6 de juny, a diversos espais de Banyoles

La capital del Pla de l’Estany celebra aquest cap de setmana la 44a edició de l’Exposició de Flors. Enguany l’esdeveniment s’amplia un dia més, respecte l’any passat i també incorpora més espais decorats. Aquesta nova edició de la cita compta amb la participació d’una seixantena d’entitats.

25 anys de la Regió Policial de Girona a la façana de l'OAC

Durant tot el dia

La façana de la seu de la Generalitat del carrer Maragall acull, fins al 7 de juny, un recull d'imatges sobre els 25 anys de la creació de la regió policial dels Mossos a Girona.