Arrenca el White Summer · Pals

Mas Gelabert · Fins al 28 d’agost · De 18 a 00 h 

White Summer celebra aquest divendres 5 d’agost l’inici de la seva edició 2022, en la qual a més celebra una dècada de vida. Serà el començament de 24 dies replets de capvespres màgics, música en directe, gastronomia de qualitat i per a tots els paladars, mercat de productes, art, espectacles d’animació, jocs i tallers per a nens, i una infinitat de propostes. Amaia, Sen Senra, Los Manolos, Ramon Mirabet, Pol Batlle & Rita Payés, Maria Arnal i Marcel Bagés, Charlie Cunningham o Ferran Palau són alguns dels artistes destacats pel que fa la programació musical d’un esdeveniment que enguany fa un important salt qualitatiu. 


Festival de "foodtrucks" · Blanes

Plaça dels Països Catalans · De divendres 5 a diumenge 7 · A partir de les 18 h

El festival compta amb dos principals ingredients per passar una estona entretinguda: menjar servit amb food trucks, música i activitats diverses. Hi haurà furgonetes amb personalitat pròpia de tota mena i caravanes on s’hi trobarà una variada oferta gastronòmica d’arreu del món, apta per a tots els gustos i edats.


«Coblism 2.0» · Palamós

Plaça Josep Sarquella · Dissabte 6 · 22 h

El DJ Raph Dumas i la polifacètica Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona s’alien aquest dissabte, en el marc del festival Amb So de Cobla, amb Cobosmika per presentar una proposta fresca i gratuïta en la qual la música de cobla passa pels filtres de l’electrònica desembocant en un espectacle ballable i amb molt de moviment. 


Ramon Mirabet al Portalblau · L'Escala

Mar d’en Massana · Dissabte 6 · 21 h     

Ramon Mirabet presentarà al Portalblau les cançons del seu quart disc Free. Després de dos anys de silenci, l’artista torna amb més força que mai, publicant el que serà el seu disc més personal, madur i introspectiu.


Festa major de Caldes de Malavella: De Doctor Prats a Roba Estesa

Diversos espais · Fins dimarts 9 d’agost 

Doctor Prats, Roba Estesa, Pachawa o La Loca Histeria són alguns dels grups que passaran aquest cap de setmana per una festa major que compta també amb activitats aptes per a tots els públics.


El comiat de Serrat · Sant Feliu de Guíxols

Guíxols Arena · Dissabte 6 · 22 h

Unes setmanes després d’enamorar al públic del festival Castell de Peralada, en la seva gira de comiat dels escenaris, el veterà cantautor Joan Manuel Serrat dirà aquest dissabte adeu a les comarques gironines amb un recital que tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols en el marc del festival de la Porta Ferrada. 


«Eufòria en concert» · Roses

Escenari de La Ciutadella · Diumenge 7 · 22 h

Mariona Escoda, Triquell, Llum, Scorpio I Edu, cinc dels participants més populars del reeixit talent show de TV3 Eufòria seran aquest diumenge els encarregats de clourela quinzena edició del festival Sons del Món de Roses. Els joves cantants interpretaran temes propis i versions. 


Festa major de Castelló d'Empúries

Diversos espais · Fins dimecres 10 d’agost 

Del 5 al 10 d’agost tindrà lloc la Festa Major de Castelló d’Empúries. Sis dies plens d’actes lúdics, culturals i familiars per a totes les edats en honor al patró del poble: Sant Llorenç. correbars, pregó, tapes a la fresca, sardanes, trobada de gegants, correfoc, animació infantil, exposicions, castell de focs, i la música de The Tyets, La sra. Tomasa, Doctor Prats i Masovera Barbuda són alguns dels actes més destacats del programa de la festa.