Cervesa artesana, música en viu i animació

Roses · Illa d’Ítaca · De divendres 7 al diumenge 9

Torna la fira degana de la cervesa artesana de l’Alt Empordà amb la quarta edició ó de la Fira de la Cervesa Artesana & Music a Roses, recuperant el format prepandèmic. El recinte habilitat per a l’ocasió a l’Illa d’Itaca (davant dels Cinemes Roses), acollirà durant els tres dies les barres de 6 cerveseres artesanes, que oferiran una trentena de varietats al públic assistent amb l’acompanyament de música en directe. La Fira incorpora enguany les activitats Tastabar i Tast Prèmium. A més, s’incorporen tres menús especials, on els restaurants Falconera, Harry’s i L’Àncora, serviran entre el 3 i el 9 d’octubre, plats maridats amb les cerveses artesanes presents a la fira. 


 Fira Medieval Fantàstica

Banyoles · Diversos espais · De divendres 7 al diumenge 9

El Barri Vell de Banyoles tornarà a reviure el passat medieval amb la XIV edició de la Fira Medieval Fantàstica Aloja. La fira recupera enguany les activitats que s’havien deixat de fer per la pandèmia.


«Els ocells» de La Calòrica

Salt · Teatre de Salt · Diumenge 9

Torna un dels èxits en cartera d’una companyia de referència com és La Calòrica. A Els ocells, que compta amb la dramatúrgia de Joan Yago, esmicola amb molta gràcia i finesa conceptes tan sagrats com la democràcia.


Nova edició del Girocòmic

Girona · Palau de Fires · Dissabte 8 i diumenge 9

La 6a edició de Girocòmic torna amb un destacat creixement d’expositors. Amb una trentena d’autors convidats la fira del còmic, el manga i l’entreteniment de Girona oferirà una intensa programació de signatures d’il·lustradors, conferències, tallers d’il·lustració, projeccions i exhibicions.


Cervesa i gastronomia

Platja d'Aro · Plaça del Mil·lenari · Del divendres 7 al diumenge 16

Gran festa de tardor a Platja d’Aro. S’hi poden tastar fins a 30 varietats de cervesa internacional, i descobrir-hi algunes de les produccions artesanals nostre del país al mateix moment que es pot gaudir de varietats gastronòmiques i ballar amb la música de les xarangues i les orquestres més originals.


Carles Benavent

Girona · Auditori de Girona · Diumenge 9

La fusió entre el flamenc i el jazz a través d’una big band assoleix una nova dimensió en aquest colorista projecte que la Girona Jazz Project presenta de la mà d’un dels músics més internacionals de casa nostra: Carles Benavent. El concert comptarà amb la direcció de Bernard Van Rossum.