Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Nova edició de la Fira Agrícola i Ramadera · Dissabte 26 i diumenge 27 · Torroella de Montgrí, diversos espais

Torroella de Montgrí celebra una nova edició de la fira de Sant Andreu, el gran aparador econòmic i cívic del municipi. Una fira multisectorial, amb nombrosos actes complementaris a la mostra comercial, agrícola i ramadera, per reforçar-ne el seu caire lúdic i cultural. La fira recupera enguany la Festa dels Cavalls i festeja el 30è aniversari del Concurs de Gossos d’Atura en un cap de setmana carregat d’activitats. El municipi es vesteix de gala per celebrar la Fira Agrícola, Ramadera i Comercial més antiga de Catalunya i que enguany arriba a la seva 628a edició reforçant la importància del producte de proximitat, ecològic i del Parc Natural.

Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgri Aniol Resclosa

Tarta Relena al Temporada Alta · Dissabte 26 a les 20h · Teatre de Salt

Marta Torrella i Helena Ros arriben al Temporada Alta amb el seu minimalisme electrònic i complexitat vocal que barreja tradició en un univers dedicat a les arrels musicals de la Mediterrània. 

Tarta Relena

Espectacles familiars · Dissabte 26 i diumenge 27 · Sant Gregori, diversos espais

La Mostra d’Espectacles Familiars de Sant Gregori, que enguany arriba a la seva 17a edició, ofereix durant dos dies una selecció dels millors espectacles familiars del moment, parant especial atenció a què els petits de la casa en siguin els principals protagonistes.

Aniversari del Cartellà Rock · Dissabte 26 a les 22h · Escoles de Cartellà, Sant Gregori

El Cartellà Rock celebra el seu 20è aniversari amb els grups Últim Elefant i Ardèria, i The Cartellà Rock Band, la multitudinària i canviant formació, integrada per músics de diferents bandes.

Cartell del 20è Cartellà Rock DdG

Els himnes del cor · Divendres 25 a les 20h, dissabte 26 a les 19h i diumenge 27 a les 12h · Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya proposta un viatge emocional per les melodies dels darrers tres-cents anys. Els concerts comptaran amb els cantants Beth, Manu Guix, Paula Giberga i Joan Garrido, a més de la Polifònica de Puig-reig.

La ratafia casolana · Dissabte 26 i diumenge 27 · Besalú, Plaça de la Llibertat

A la Fira de la Ratafia de Besalú se selecciona la millor ratafia casolana del municipi garrotxí. Durant tot el cap de setmana s’ofereix una programació que inclou degustació de ratafies de tot el país i concursos de cuina dolça, d’elaboració de ratafia i de pastissos amb aquest licor tradicional.