Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

cds

cds / DdG

Redacció

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

La Volta s’alia amb el Black Music Festival · Dissabte 18 de 10:00h a 22:00h · Plaça de l’Assumpció, Girona

Jornada dedicada a l’art i l’artesania amb més d’una quarantena de parades i diferents activitats per conèixer tècniques artístiques i processos artesanals. A més, en col·laboració al Black Music Festival, la programació inclou el concert a les 12 h de Myriam Swanson & The Rhythm Treasures, la banda arrelada a la tradició més salvatge de la música popular americana visitant alguns temes poc coneguts del gènere. A partir de les 16:30 h pujaran a l’escenari els finalistes del concurs CançóCat que, promogut per l’Associació de veïns i veïnes de Sant Narcís, vol donar veu a músics que componen cançons inèdites i en català.

PLA ASSUMPCIO SANT NARCIS MERCAT DE LA VOLTA

PLA ASSUMPCIO SANT NARCIS MERCAT DE LA VOLTA / MARC MARTI

«Com destruir una casa» · Divendres 17 a les 20:00h, dissabte 18 a les 20:00h i diumenge 19 a les 18:00h · La Planeta, Girona

Oriol Morales i Aleix Plana firmen aquesta peça de teatre documental centrada en la problemàtica de l’habitatge i en com, gairebé tothom, pot estar exposats a patir-la.

Com destruir una casa teatre

Com destruir una casa teatre / DDG

El Fòrum Gastronòmic · Dissabte 18 i diumenge 19 · Plaça Catalunya de Girona

El Fòrum Gastronòmic s’obre a la ciutadania aquesta cap de setmana amb una fira d’expositors, ponències, demostracions, degustacions i concursos que tindran lloc a la plaça Catalunya de Girona.

FORUM GASTRONOMIC

FORUM GASTRONOMIC / MARC MARTI FONT

Sergi Carbonell · Dissabte 18 a les 20:00h · Auditori de Girona

El cofundador i un dels compositors de Txarango Sergi Carbonell presenta el seu nou projecte en solitari. Allunyat de la música festiva i després d’haver compost quatre discos en solitari de piano, l’artista transita per nous camins i convida el públic a un sorprenent viatge cap a un univers poètic.

Sergi Carbonell, músic. Promoció del disc "Refugi".

Sergi Carbonell, músic. Promoció del disc "Refugi". / Xevi Abril

Pol Wagner a l’Ateneu · Dissabte 18 a les 18:00h i les 20:00h · Ateneu 24 de juny, Girona

Pol Wagner és un cantautor intimista que es mou entre el rock més conceptual i el pop més clàssic amb melodies impregnades de melancolia, que poden recordar a Beach House, Sufjan Stevens o Elliott Smith. A l’Ateneu presentarà el seu primer àlbum, dins del cicle «Hivernacle». 

Pol Wagner

Pol Wagner / DDG

Frida Kahlo i les dones · Diumenge 19 a les 18:00h · Teatre Els Catòlics, Olot

Monòleg de Richard Torres, actor peruà, de gira per Europa, que amb la caracterització i seguint la línia de vida de la Frida Kahlo, fa una denúncia en pro de la dignitat de les dones, en especial, a les 4901 dones desaparegudes i assassinades a Llatina Amèrica i al Carib, entre el 2020 i el 2022. 

Richard Torres

Richard Torres / DDG