Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

cds

cds / DdG

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

El festival per a tota la família · Dissabte 27 i diumenge 28 · Auditori i Parc de la Devesa, Girona

La 9a edició del Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona, arriba aquest cap de setmana amb Els Catarres, Doctor Prats, Bob Marley for babies, Judit Neddermann, El Pot Petit (amb Les Aventures del Lleó Vergonyós), els Musicals pels més menuts i Edu Esteve, exconcursant del reeixit talent show Eufòria de TV3, com a principals caps de cartell. Com a novetat per aquesta nova edició, el Festivalot incorpora una sèrie d’activitats de cultura popular a la seva programació amb la Fal·lera Gironina, la geganta Rigoberta de la Bisbal d’Empordà i la col·laboració d’El Foment. Es faran diversos tallers de cultura popular per als infants i les seves famílies.

GIRONA DEVESA FESTIVALOT GINESTA

GIRONA DEVESA FESTIVALOT GINESTA / MARC MARTI FONT

Cervesa i música en viu · Dissabte 27 a les 18:00h · Plaça 1 d’Octubre, Sant Julià de Ramis

La Festa de la Cervesa arriba a la 6a edició amb degustació de cerveses, food trucks, paradetes d’artesania, inflables, i música en viu amb les actuacions Moby Dixie (jazz) i The Best Of (versions). 

Festa Cervesa Sant Julià de Ramis

Festa Cervesa Sant Julià de Ramis / DDG

Les «petites tragèdies» · Dissabte 27 a les 20h i diumenge 28 a les 18h · La Planeta, Girona

Iguana Teatre, presenta una adaptació lliure de Pere Fullana del cicle de quatre peces d’Aleksandr Pushkin. Un recull de quatre obres curtes que ens parlen sobre les passions humanes i l’ambició sense mesura.

.

.

Pallassos, circ i música · Dissabte 27 a partir de les 11h · Vilanova de la Muga

Un festival de pallassos, pallasses, música, circ i teatre que omple els carrers de Vilanova de la Muga. La 10a edició de la Fira del Clown arriba amb un cartell en el qual destaquen noms com els de Maite Guevara, Pep Callau, Claret Papiol, Fèlix Brunet o Ton Muntané entre d’altres. 

FIRA DEL CLOWN 2022 VILANOVA DE LA MUGA

FIRA DEL CLOWN 2022 VILANOVA DE LA MUGA / FIRA DEL CLOWN

Festa Major per a tothom · Fins dimarts 30 · Llagostera

Les Que Faltaband, l’Orquestra Maribel, La Masovera Barbuda, Akoblats o Xiula seran alguns dels grups que fins dimarts vinent passaran per la festa major de Llagostera, que presenta un programa en el qual també destaquen activitats com sardanes, el correbars o una representació teatral.

Girona. Concert del la banda Xiula a la Copa

Girona. Concert del la banda Xiula a la Copa / David Aparicio

Ivan Campo a l’Ateneu · Dissabte 27 a les 19:30h · Girona

El trio britànic de folk alternatiu Ivan Campo, que porta el nom de l’exfutbolista internacional basc, donarà aquest dissabte el tret de sortida a una nova edició del cicle A Peu de Carrer, organitzat per l’Ateneu 24 de Juny. El grup avançarà part dels temes que conformaran el seu nou llarga durada. 

Ivan Campo

Ivan Campo / DDG