L'alcalde de Llers, Carles Fortiana, està indignat pel comportament de veïns del barri del Bon Pastor de Figueres i els problemes que això genera des de fa anys als veïns del seu municipi que utilitzen la carretera que passa pel costat del barri. Fortiana assegura que és un perill, que aparquen i creuen per on volen posant en risc la circulació.

"Allò és un caos, aparquen de qualsevol manera, es paren als dos carrils, ens hem de parar nosaltres, i l'escola també és un caos, mainada creuant per qualsevol lloc, la parada del bus sempre ocupada per cotxes..", explica l'alcalde de Llers, que com molts veïns utilitzen aquesta carretera que uneix les dues poblacions. Adverteix que per la via, no només hi circulen veïns de Llers, Terrades, Sant Llorenç i Albanyà, sinó molts camions que van a les pedreres i adverteix que "algun dia passarà una desgràcia".

El comportament de molts veïns, la majoria d'ètnia gitana, que no només fan el que volen sinó que s'encaren als conductors si els recriminen l'actitud fa que els conductors optin per no enfrontar-s'hi. Fortiana es queixa que el mateix es fa des de l'administració que, mentre sanciona en altres barris, aquí hi ha molta permissivitat. L'alcalde de Llers no s'ha reunit amb l'actual alcaldessa, Marta Felip, però sí amb els seus antecessors.

Al darrer ple, el PP de Figueres -a l'oposició- va tornar a posar sobre la taula aquesta problemàtica assegurant que molts eviten passar per aquesta zona davant d'aquesta situació. El regidor, Diego Borrego, a més, va dir que des de l'assassinat de l'1 de novembre "no s'ha fet res més". Malgrat això, dilluns vinent està previst que se celebri la primera reunió de la Comissió per abordar els problemes al barri.