El Festival Ingràvid de cultura contemporània està omplint el cap de setmana de desfilades, tallers, concerts i art al carrer. Durant tot el dia d'ahir, les exposicions van compartir espai amb activitats diverses que van rebre una gran afluència de públic.

La plaça de l'Ajuntament va ser l'escenari, per exemple, de la Comerç fashion day per on, a banda de tallers, es van oferir dues desfilades de moda per conèixer el gèrenere de les botigues Bóboli, United Colors of Benetton, Qüest Urban Store, Lacoste, entre molts altres.

Ingràvid és una plataforma que vol apropar la creació contemporània a la ciutadania i alhora abordar problemàtiques, solucions i reflexions a la societat actual tant de manera local com global. Pren l'espai públic per fer-ho i ahir va fer emergir l'art de diferents racons de Figueres.

El festival es tancarà avui amb actuacions com l'espectacle de poesia visual a càrrec de David Ymbernon a la carpa de la Rambla, "La ingravidesa de Latug La La" o una batucada de tancament a càrrec de BatuScala, a la Rambla.