Un bon botí és el que es volien emportar un grup de quatre ciutadans romanesos que en un sol dia van robar en dues perfumeries de la zona dels Límits de la Jonquera. En total, es van emportar perfums valorats en més de 2.400 euros.

En un primer moment els Mossos van detenir una dona en la primera perfumeria on es va furtar però no es va arribar a denunciar el fet i va quedar lliure. I al cap d'una hora, els agents la van enxampar en un cotxe amb molt material robat del segon comerç i tres persones més.

En total, els agents de la comissaria de districte de la Jonquera van detenir dos homes i dues dones, de 22 a 35 anys, tots de nacionalitat romanesa i veïns de Blanes i Lloret de Mar, com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els arrestats, amb antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els fets es remunten al 9 de novembre, els Mossos van rebre l'alerta que un vigilant de seguretat d'una perfumeria de la zona de Els Límits de la Jonquera tenia retinguda una dona per haver sostret perfums de la botiga.

En arribar al lloc, van comprovar que la dona de nacionalitat romanesa havia sortit de l'establiment amb una bossa de mà, també robada de la botiga, plena de perfums sostrets valorats en 627,59 euros. La dona no duia cap mena de documentació i els agents van traslladar-la a comissaria per tal d'identificar-la. Com que els responsables del comerç no van interposar la corresponent denúncia, els agents després d'identificar la dona la van deixar marxar.

El mateix dia, cap a tres quarts de quatre de la tarda, els policies van tenir coneixement que s'havia produït un altre robatori en una altra perfumeria també dels Limits.

Els agents quan van realitzar la recerca, van localitzar la dona anteriorment identificada amb tres persones més que duien un vehicle. La patrulla va identificar als ocupants i van escorcollar el vehicle.

A dins van trobar-hi dues bosses amb perfums amb l'anagrama de la perfumeria saquejada valorades en 1831,23 euros i eines per trencar les petites alarmes de les caixes de perfums. La investigació policial concloure que els autors dels robatoris eren les persones identificades. I la patrulla va detenir a les quatre persones per un delicte de furt.