04 de desembre de 2014
04.12.2014

Foment es compromet a fer la rotonda a l'accés a l'estació del TAV

Els veïns han decidit ajornar les mobilitzazions fins al gener a l'espera de conèixer la proposta

04.12.2014 | 15:00
El punt que es considera perilló per al trànsit.

Foment s'ha compromès amb representants de la plataforma ciutadana Pro-rotonda de Vilafant i l'Ajuntament a refer i impulsar el projecte de construcció d'una rotonda a la cruïlla que enllaça la N-260 amb l'accés a l'estació del TAV, l'avinguda de Les Mèlies i l'avinguda Puig Grau abans de final l'any per acabar amb aquest punt perillós per al trànsit. A l'espera de veure la proposta i les previsions per l'obra, els veïns han decidit ajornar les protestes. Si al gener no s'hagués concretat res, les activarien.
El projecte l'havia de tirar endavant Adif però sembla que finalment se'n farà càrrec Foment que hi ha de fer uns canvis, segons se'ls va comunicar en una reunió. A més, tot i que el projecte no està inclòs dins el pressupost estatal amb vista al 2015, des de la plataforma confien, després de la reunió, que es traurà de partides extraordinàries per al manteniment de la xarxa de carreteres. Segons el projecte inicial, el giratori té un cost de mig milió d'euros.
La Plataforma es va crear aquest mes d'octubre per exigir la construcció immediata d'un giratori a la carretera N-260 i ja, durant el darrer estiu, es van recollir 500 firmes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema