Un bon ensurt és el que va patir un operari que estava desmantenllant una antiga antena d'una emissora de ràdio del carrer Sant Llàtzer de Figueres. Va quedar ferit greu després caure d'una altura de quatre metres des d'una teulada a una altra i, a més, l'aparell sintonitzador li va caure a sobre. Va rebre un fort cop al cap i per aquest motiu ràpidament es van activar els serveis d'emergències. Va ser necessària l'actuació dels Bombers per rescatar el ferit del teulat i llavors, el SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) el va evacuar en una ambulància cap a l'hospital de Figueres, on va quedar ingressat.

El fet es va produir quan passaven pocs minuts de les nou del matí. Per causes que es desconeixen, l'home, de 45 anys, que estava manipulant l'antena d'una antiga emissora, va precipitar-se d'una altura d'uns quatre metres des d'un teulat a l'altre. Els serveis d'emergències van anar ràpidament a la zona i els Bombers van haver d'utilitzar l'autoescala per poder accedir a dalt de tot del número 21 del carrer Sant Llàtzer de Figueres. Els efectius de rescat van anar damunt del teulat i van trobar-se l'home amb un fort cop al cap a causa de la caiguda i també perquè l'estructura metàl·lica de l'antena li va caure a sobre. Quatre dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc dels fets, un edifici de planta i pis.

Mentre duraven les tasques de rescat, la Guàrdia Urbana va tallar el carrer al trànsit rodat. Els serveis mèdics del SEM, per la seva banda, van retirar el ferit del teulat amb una llitera.

Al lloc dels fets s'hi havien desplaçat dues ambulàncies del SEM per tractar la caiguda i una d'elles es va emportar l'home a l'hospital de Figueres, on va quedar ingressat pel fort cop al cap que va rebre.