Els treballs previs d'enderroc de la caserna de la Guàrdia Civia amb el soterrament de la línia elèctrica es van haver d'ajornar ahir per la pluja. L'alcalde, Josep Lluís Salas, remarca que ara, però, estan convençuts que començaran i que l'empresa ja ho té tot a punt per començar.

Pendent des de 2013

Des del 2013 quan es va precintar l'edifici s'està a l'espera que el ministeri de Defensa faci efectiu l'enderroc d'un edifici que amenaça ruïna. L'Estat s'havia compromès l'any passat a executar-lo però es va fer enrere. Des de principi d'any esperen de nou que porti a terme els treballs que finalment havien de començar ahir al matí.

L'alcalde ara no tem que es tornin a aturar com va passar la primera vegada. Des del Ministeri de Defensa l'han informat que aquesta setmana, si el temps ho permet, faran les rases perquè la setmana vinent l'empresa elèctrica porti a terme els treballs de soterrament de les línies elèctriques que donen servei a l'edifici del costat, la part nova de la caserna de la Guàrdia Civil.

A partir del febrer s'enderrocarà l'edifici antic, que deixarà un ampli solar al mig del poble que l'Ajuntament està interessat a poder obtenir.