Un home que suposadament ha agredit la seva dona ha patit lesions de gravetat en llançar-se pel balcó de casa seva a Empuriabrava (Alt Empordà), des d'un segon pis, en aconseguir escapar-se dels Mossos d'Esquadra mentre els agents atenien la dona.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els fets van tenir lloc ahir a la nit a Empuriabrava, quan una patrulla es va dirigir al domicili familiar davant la denuncia que el marit havia agredit la seva dona al cap, durant una baralla.

Quan els agents estaven parlant a soles amb la dona, el marit es va arrossegar pel terra fins que va arribar a la barana del balcó, amb la intenció de llançar-se des d'una altura de dos pisos.

Un agent va arribar a temps per agafar l'home per la roba, però finalment la peça es va trencar i el suposat maltractador es va precipitar al buit des d'una altura de dos pisos.

L'home, que en la seva caiguda va impactar primer en el sostre d'uralita d'un restaurant i posteriorment va caure a terra, va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on segueix ingressat a l'UCI en estat molt greu, amb un traumatisme cranioencefàlic.

De la seva banda, la dona va ser traslladada a l'ambulatori de Roses (Alt Empordà) per ser atesa de les ferides que el seu marit li havia provocat al cap.