Persecució de la Guàrdia Civil per la N-II per detenir un home que portava 20,5 quilos d'haixix dins del cotxe. No es va voler aturar en un control policial a la Jonquera i va fugir dels agents. Va estar conduint de forma temerària en direcció cap a Figueres fins a Pont de Molins. Durant el trajecte va envestir diversos cops el vehicle policial i va posar en perill d'altres conductors.

Finalment, l'home va abandonar l'automòbil en arribar a Pont de Molins. Va baixar del vehicle i va tornar a fugir pensant que no l'enxamparien, però finalment els agents de la Guàrdia Civil el van aconseguir atrapar. La sorpresa dels policies va venir quan van escorcollar el vehicle. Dins del maleter ben amagats hi havia 20,5 quilos d'haixix. Davant dels fets, els agents van detenir el fugitiu. Es tracta d'un home, Y.H.O, de 26 anys i nacionalitat algeriana. Tota la història va arrencar durant un control fiscal el matí del diumenge 1 de febrer a l'alçada de la Jonquera.

La mateixa unitat també va fer un altre comís de droga destacat el dia abans, el 31 de gener. Van trobar fins a 27,5 quilos de marihuana preparada per vendre dins de bosses d'escombraries dins del maleter i sobre dels seients d'un cotxe que volia anar cap a França amb la droga. Els agents de la ?Guàrdia Civil de la Jonquera van detenir l'únic ocupant del vehicle, un ciutadà francès que va quedar detingut per tràfic de drogues.

Dos dies després, el 2 de febrer, agents de la secció fiscal de la Guàrdia Civil destinats a la localitat fronterera també van confiscar 1,9 quilos d'haixix. Aquesta vegada, es trobaven amagats dins del buit de la roda de recanvi d'un vehicle amb plaques franceses que intentava anar cap a França. Per tot això, els agents van arrestar un ciutadà francès de 25 anys. De tots els fets, els policies van instruir diligències que van ser lliurades junt amb els decomissos i els detinguts al jutjat de guàrdia de Figueres.