L'empresa municipal de serveis Castello 2000 està treballant a l'entrada d'Empuriabrava, a l'accés principal, en unes obres per millorar la imatge. La remodelació inclourà la pavimentació, un nou enllumenat i enjardinament dels parterres.

Els operaris estan treballant en els parterres que separen els carrils d'entrada i sortida seguint el projecte paisatgístic que s'ha dissenyat amb l'objectiu de donar una millor impressió al visitant que arriba per primera vegada a la marina, ha informat l'ajuntament de Castelló.

Les obres van començar amb la retirada de xiprers i altres arbusts que tapaven la visibilitat. Una vegada finalitzat l'enjardinament, han informat fonts municipals que es procedirà al canvi de bombetes de l'enllumenat públic i a l'asfaltat d'aquesta via principal d'accés a la marina.

Les obres de millora afecten el tram comprès des de la comarcal C-260 fins a la rotonda del trencadís de l'artista local Isabel Ferrer pràcticament no afecten el trànsit rodat.

Els treballs obligaran a fer talls puntuals en algun tram dels camins d'entrada o sortida d'Empuriabrava. Es mantindran carrils oberts per no restingir la circulació.

Les obres de remodelació s'espera que estiguin enllestides per Setmana Santa.