27 de febrer de 2015
27.02.2015

Denuncien quatres homes que tenien 4.000 peces de roba falsificada en un local

Els detinguts tenen entre 21 i 35 anys i són veïns de la Jonquera i de Figueres

27.02.2015 | 13:43

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat 18 de febrer quatre homes que tenien 38 bosses amb gairebé 4.000 peces de roba falsificada, amb l'etiquetatge de la marca i el preu de venda, en un local de la Jonquera. Tenen entre 21 i 35 anys i són veïns de Figueres i la Jonquera. Els fets es van produir el mateix 18 de febrer al voltant de les cinc de la tarda quan una patrulla de mossos que feia tasques de seguretat ciutadana a la població de La Jonquera i va observar a l'alçada del carrer Nord un home que entrava unes bosses de grans dimensions dins d'un local.

Aquest, en veure la presència policial, va entrar dins l'establiment ràpidament amb la clara intenció d'amagar alguna cosa. Mentre els agents l'interceptaven i l'identificaven van sortir del local tres homes més a qui els mossos també van identificar.

Amb el suport d'efectius dels mossos i de la policia local de La Jonquera es va localitzar a l'interior de l'immoble unes 38 bosses, que contenien diverses peces de roba de diferents marques que podrien ser objectes falsificats.

Les peces de roba i complements, presumptament falsificades, portaven l'etiquetatge de la marca i el preu de venda. En total es van localitzar 3.908 peces que hauran de passar el peritatge de les respectives marques per valorar-ne la seva autenticitat.

Tots quatre denunciats hauran de declarar, davant el Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres encarregat de conèixer el cas, quan siguin requerits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema