L'Audiència de Girona ha condemnat a 4 anys i 9 mesos de presó l'acusat de colpejar un home amb una barra de ferro i passar-li per sobre el cap amb una camioneta el 4 d'agost del 2010, a Figueres. Baltasar Sánchez Rey va sortir en llibertat el 13 de febrer, després de la lectura del veredicte que el declarava no culpable d'assassinat. Havia estat en presó provisional més de 3 anys. Sánchez Rey haurà d'indemnitzar els familiars de la víctima amb 261.550,4 euros.

El jurat popular va concloure que va atropellar la víctima sense saber que havia quedat, inconscient, en la trajectòria de la roda. En el veredicte sí que el van considerar culpable d'un delicte de lesions i un homicidi per imprudència greu. Baltasar Sánchez Rey es va discutir amb la víctima a la rotonda de Vilatenim. Va colpejar-lo amb un objecte contundent i va caure a terra. Sánchez Rey va fugir amb el vehicle i li va passar per sobre. L'acusat va fugir i un any més tard, el setembre de 2011 se'l va detenir a França. El fiscal demanava fins a 20 anys de presó.

Baltasar Sánchez Rey el 1993 l'Audiència l'havia condemnat a 44 anys per violar una autoestopista holandesa, a qui va també va robar.