Persecució dels Mossos d'Esquadra des de la N-II a Pont de Molins fins al barri de Sant Joan de Figueres. Tres vehicles patrulla van acabar dimarts a la nit apedregats, a més quan estaven en aquesta zona de la ciutat i anaven a detenir el conductor fugitiu.

Quan el van poder aturar, després que s'encastés amb un patrulla que li va barrar el pas, va acabar detingut. Dos agents a més, van patir ferides lleus a causa de la topada. L'arrestat és un veí de Figueres, d'origen magrebí que va quedar acusat d'un presumpte delicte de conducció temerària i un altre de desobediència als agents de l'autoritat.

Tot va començar dimarts al voltant de les nou de la nit quan un cotxe patrulla no logotipat d'agents dels Mossos d'Esquadra de Trànsit de Figueres es trobava a l'alçada de Pont de Molins a la N-II quan van veure un Renault Clio que els avançava a gran velocitat i en línia contínua en direcció cap a la capital de l'Alt Empordà.

Tot seguit, el vehicle es va aturar en una benzinera i quan els agents es van identificar, el conductor va tornar a pujar al turisme i va fugir a tota velocitat cap a Figueres.

Conduint en contra direcció

Els agents van alertar d'altres unitats dels Mossos del conductor que fugia per la N-II i el van perseguir fins que va entrar cap al barri de Sant Joan de Figueres. L'home va estar conduint el turisme a tota velocitat pel barri posant en risct els vehicles i veïns, fins i tot anant en contra direcció.

Finalment, un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra li va tallar el pas però l'altre es va estimbar-hi pel costat. A causa de la topada, dos agents van resultar ferits lleus però ràpidament van detenir el conductor fugitiu.

Es dóna el cas que mentre hi havia la persecució, veïns del barri de Sant Joan van estar llançant pedres contra alguns dels cotxes policials i alguns van patir danys. Alguns van quedar abonyegat i algun fins i tot va acabar amb algun vidre trencat.