Dues de les discoteques de referència de la comarca, Passarel.la i el Chic de Roses tornaran a obrir les portes aquest mes després d'un temps tancades. La primera ho farà en un nou local, al carrer Aeròdrom d'Empuriabrava, després que hagués de marxar de la platja en acabar-se la concessió del passeig a l'empresa que el gestionava.

La primera que obrirà serà Passarel·la el 19 de juny després de dos anys tancada. Està situada a tocar el centre de paracaigudisme, al carrer Aeroclub 67 d'Empuriabrava en un nau que compta amb quatre ambients, terrassa, deu barres i la piscina que caracteritzava la discoteca. Fins passat l'estiu estarà oberta cada dia.

Renovada Chic de Roses

També obre les portes la discoteca Chic Costa Brava a qui l'Ajuntament de Roses va obligar a tancar perquè no reunia les garanties de seguretat mínimes. Se'ls havien fet diversos requeriments i finalment es va decidir que tanquessin fins que fessin les obres que permetessin resoldre les deficiències. Obre les portes renovada el dissabte 20 de juny.