La Policia Nacional va detenir diumenge dos joves francesos, de 23 i 24 anys, per un delicte de tràfic de drogues. Els agents els van aturar en un control contra la delinqüència itinerant a la sortida sud de l'AP7 en sentit a França. Van descobrir que portaven 1,2 quilos de marihuana, 0,5 grams de speed -metamfetamina- i que el conductor s'havia amagat 1.244 euros als calçotets.

Els agents van fer aturar un Volkswagen Golf TDI amb matrícula francesa. Dins del cotxe hi anaven dos joves que van mostrar una actitud sospitosa en veure la presència policial. Un cop es van dirigir cap a la zona habilitada per al registre del vehicle i escorcoll dels ocupants, els agents de la Policia Nacional van comissar en els seients del darrere del turisme dues bosses de plàstic que contenien 1,2 quilos de marihuana. Durant l'escorcoll dels ocupants, al conductor se li va comissar metamfetamina, un total de 0,5 grams que portava penjat en una bossa. També se li van trobar 1.130 euros amagats als calçotets.

Els dos homes, de 23 i 24 anys, van quedar detinguts per la Policia Nacional per un delicte de tràfic de drogues i posats a disposició del Jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat provisional.